Product

Αρχαίοι ναοί 2010

Product

Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες, μυθικοί αθλητές, απίθανοι ολυμπιονίκες

Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες, 3.000 χρόνια πριν στην Αρχαία Ολυμπία

Κωδικός:
78308
Description: 

· Ποιος ήταν αυτός που πρωτοξεκίνησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες;
· Τι ήταν η μεγάλη εκατόμβη;
· Ποιο από τα εφτά θαύματα του αρχαίου κόσμου βρισκόταν στην Ολυμπία;
· Πού κοιμούνταν οι θεατές όσο διαρκούσαν οι αγώνες;
· Ποια ήταν η μοναδική γυναίκα που παρακολούθησε τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες;
·Ποιος έκανε άγαλμα το μουλάρι του που κέρδισε στις αρματοδρομίες;
·Ποιος ξόδεψε τα περισσότερα λεφτά για να γιορτάσει την ολυμπιακή νίκη του;

0,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

· Ποιος ήταν αυτός που πρωτοξεκίνησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες; · Τι ήταν η μεγάλη εκατόμβη; · Ποιο από τα εφτά θαύματα του αρχαίου κόσμου βρισκόταν στην Ολυμπία; · Πού κοιμούνταν οι θεατές όσο διαρκούσαν οι αγώνες; · Ποια ήταν η μοναδική γυναίκα που παρακολούθησε τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες; ·Ποιος έκανε άγαλμα το μουλάρι του που κέρδισε στις αρματοδρομίες; ·Ποιος ξόδεψε τα περισσότερα λεφτά για να γιορτάσει την ολυμπιακή νίκη του; Την απάντηση σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα θα τη βρεις στο βιβλίο που κρατάς. Ένα βιβλίο διαφορετικό, γραμμένο με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ για όλα τα πιστευτά και απίστευτα που συνέβαιναν στους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες. Καταπληκτικές ιστορίες για την Οργάνωση, την Τέλεση και τα Ήθη των πιο σπουδαίων από τους αγώνες της αρχαιότητας, αλλά και για τους πιο υπέροχους, τους πιο απίθανους αθλητές που υπήρξαν ποτέ! Όλα αυτά μαζί με πολλές και πρωτότυπες σπαζοκεφαλιές, κουίζ και παιχνίδια ολυμπιακών προδιαγραφών, για να μάθεις διασκεδάζοντας όλα όσα πρέπει να ξέρεις –κι ακόμη περισσότερα- για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-16-0797-8
Book pages: 
40
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ματίνα Σιάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες και στο Εμπορικό Κολέγιο Saint George δημόσιες σχέσεις. Στη συνέχεια εργάστηκε σε τράπεζα, την οποία εγκατέλειψε για να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.
Η αγάπη της για τη φωτογραφία την έκανε να σπουδάσει καλλιτεχνική φωτογραφία στο Αμερικανικό Κολέγιο και στη συνέχεια να ασχοληθεί με το φωτορεπορτάζ. Ταξίδεψε σε διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής, από το Μεξικό και τη Νικαράγουα μέχρι το Εκουαδόρ, το Περού και τον Αμαζόνιο, δημοσιεύοντας σε διάφορα περιοδικά φωτορεπορτάζ και άρθρα κοινωνικού περιεχομένου από τις χώρες αυτές. Επί σειρά ετών εργάστηκε ως δημοσιογράφος και συντάκτρια σε έγκυρα περιοδικά, για να την κερδίσει τελικά ο χώρος του βιβλίου, όπου ασχολήθηκε με τη γλωσσική, λογοτεχνική και καλλιτεχνική επιμέλεια παιδικών βιβλίων.
Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου και παραμυθιών.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-16-0797-8
Book pages: 
40
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο