Product

Αρωματοθεραπεία

Product

Αρωμούνοι

Αρωματοθεραπεία για όλους

Κωδικός:
110596
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αρθρικοί πόνοι, τενοντίτιδα, έγκαυμα; Κρύα χέρια και πόδια, κυστίτιδες, μυκητιάσεις; Κατακράτηση υγρών, κυτταρίτιδα, επώδυνη περίοδος; Συνάχι, βρογχίτιδα, γρίπη; Ο κατάλογος των μικροενοχλήσεων είναι εξίσου μακρύς με τον κατάλογο των αιθέριων ελαίων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αντιμετώπισή τους!
Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθήσει να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν ταχύτερα από τις αδιαθεσίες που δηλητηριάζουν τη ζωή μας. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να κάνουν πολλά για το καλό μας, σε καθημερινή βάση.

11,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αρθρικοί πόνοι, τενοντίτιδα, έγκαυμα; Κρύα χέρια και πόδια, κυστίτιδες, μυκητιάσεις; Κατακράτηση υγρών, κυτταρίτιδα, επώδυνη περίοδος; Συνάχι, βρογχίτιδα, γρίπη; Ο κατάλογος των μικροενοχλήσεων είναι εξίσου μακρύς με τον κατάλογο των αιθέριων ελαίων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αντιμετώπισή τους! Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθήσει να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν ταχύτερα από τις αδιαθεσίες που δηλητηριάζουν τη ζωή μας. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να κάνουν πολλά για το καλό μας, σε καθημερινή βάση.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-32-4
Book pages: 
88
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η DanieleFesty είναι φαρμακοποιός και έχει πάθος με τη διατροφή, τα συμπληρώματα διατροφής, τα αιθέρια έλαια, τα φυτά και την ομοιοπαθητική. Είναι συγγραφέας πολλών πετυχημένων βιβλίων.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-32-4
Book pages: 
88
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο