Product

Ασκήσεις συντακτικού αρχαίας ελληνικής

Product

Ασκήσεις συντακτικού για τα αρχαία ελληνικά

Ασκήσεις συντακτικού αρχαίας ελληνικής

Κωδικός:
100402
Manufacturer: 
Description: 

Οι "Ασκήσεις συντακτικού αρχαίας ελληνικής" είναι σχολικό βοήθημα για την εμπέδωση της θεωρίας του συντακτικού και την πρακτική εξάσκηση στη σύνταξη, κατανόηση και μετάφραση του αρχαίου κειμένου.
Περιέχει ασκήσεις σ' ολόκληρη την ύλη του συντακτικού, μεταφραστικές ασκήσεις, βοηθητικό λεξικό, καθώς και παράρτημα με τιε απαντήσεις των ασκήσεων.
Ως γλωσσικό υλικό χρησιμοποιήσαμε σύντομες φράσεις, χωρίς κείμενα, τα οποία επιλέξαμε με κριτήριο την προσφορότερη σε κάθε περίπτωση συντακτική δόμηση, αλλά και τη σημαντικότητα του νοήματός τους.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι "Ασκήσεις συντακτικού αρχαίας ελληνικής" είναι σχολικό βοήθημα για την εμπέδωση της θεωρίας του συντακτικού και την πρακτική εξάσκηση στη σύνταξη, κατανόηση και μετάφραση του αρχαίου κειμένου. Περιέχει ασκήσεις σ' ολόκληρη την ύλη του συντακτικού, μεταφραστικές ασκήσεις, βοηθητικό λεξικό, καθώς και παράρτημα με τιε απαντήσεις των ασκήσεων. Ως γλωσσικό υλικό χρησιμοποιήσαμε σύντομες φράσεις, χωρίς κείμενα, τα οποία επιλέξαμε με κριτήριο την προσφορότερη σε κάθε περίπτωση συντακτική δόμηση, αλλά και τη σημαντικότητα του νοήματός τους. Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε διδασκόμενους και διδάσκοντες τα αρχαία ελληνικά, αλλά και σε καθέναν που θα επιθυμούσε να μελετήσει την αρχαία ελληνική γλώσσα μέσα από επίλεκτα αποφθέγματα, χωρία και κείμενα, μεστά από σοφά νοήματα και απαράμιλλες γλωσσικές αρετές.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-279-430-5
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-279-430-5
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο