Product

Ασφάλεια υπολογιστών

Product

Ασφαλής πόλη

Ασφάλεια υπολογιστών και διαχείριση πληροφορίας

Κωδικός:
139699
Manufacturer: 
Description: 

[...] Το βιβλίο κρίνεται ότι θα έχει εκπληρώσει με επιτυχία το στόχο του, αν το περιεχόμενό του χαρακτηριστεί "απλό", "κατανοητό" και "ακριβώς" από τον αναγνώστη. Ειδικά εδώ, εφόσον έχουμε να κάνουμε με ένα τεχνικό κείμενο, η ακρίβεια έχει ιδιαίτερη σημασία. Επιτυγχάνεται με την επιλογή της λέξης που με ακρίβεια και επάρκεια εκφράζει αυτό που ο συγγραφέας έχει στο νου του και με την παράλειψη αυτών που είτε δηλώνουν είτε συνεπάγονται κάτι άλλο.

19,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλίο κρίνεται ότι θα έχει εκπληρώσει με επιτυχία το στόχο του, αν το περιεχόμενό του χαρακτηριστεί "απλό", "κατανοητό" και "ακριβώς" από τον αναγνώστη. Ειδικά εδώ, εφόσον έχουμε να κάνουμε με ένα τεχνικό κείμενο, η ακρίβεια έχει ιδιαίτερη σημασία. Επιτυγχάνεται με την επιλογή της λέξης που με ακρίβεια και επάρκεια εκφράζει αυτό που ο συγγραφέας έχει στο νου του και με την παράλειψη αυτών που είτε δηλώνουν είτε συνεπάγονται κάτι άλλο. Όπως το θέτει και ο Κοϊντιλιανός, ο συγγραφέας πρέπει να γράφει με τρόπο τέτοιο ώστε ο αναγνώστης του όχι μόνο να μπορεί, αλλά πρέπει να καταλάβει. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-86367-5-2
Book pages: 
381
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βαλάντης Γρηγοράτος γεννήθηκε στη Ρόδο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2008. Μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης, όμως μεγαλώνοντας συμβιβάστηκε με την ιδέα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαχείριση δικτύων Η/Υ, και αυτό κάνει σήμερα.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-86367-5-2
Book pages: 
381
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο