Product

Ασφαλιστικά μαθηματικά

Product

Ασφαλιστικά μέτρα

Ασφαλιστικά μαθηματικά

Κωδικός:
97140
Description: 

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί σαν βασικό διδακτικό βιβλίο από σπουδαστές της Οικονομίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Οι διάφορες μορφές ασφαλειών έχουν πάρει σήμερα τεράστια έκταση και τείνουν να γενικευθούν σε κάθε είδους κινδύνους για τους ανθρώπους. Με τις ασφάλειες διασφαλίζεται η κάλυψη των ενδεχόμενων μελλοντικών κινδύνων για τον άνθρωπο και ρυθμίζονται πολλά ζητήματα των νέων κοινωνικών τάσεων.

12,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί σαν βασικό διδακτικό βιβλίο από σπουδαστές της Οικονομίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Οι διάφορες μορφές ασφαλειών έχουν πάρει σήμερα τεράστια έκταση και τείνουν να γενικευθούν σε κάθε είδους κινδύνους για τους ανθρώπους. Με τις ασφάλειες διασφαλίζεται η κάλυψη των ενδεχόμενων μελλοντικών κινδύνων για τον άνθρωπο και ρυθμίζονται πολλά ζητήματα των νέων κοινωνικών τάσεων. Ο καταρτισμός των διαφόρων προγραμμάτων των ασφαλίσεων ζωής (υπολογισμός ασφαλίστρων, κ.λπ.), ο υπολογισμός των Μαθηματικών και Τεχνικών Αποθεμάτων, οι μεταβολές των Ασφαλιστικών Συμβάσεων και πολλά άλλα προβλήματα των Ασφαλιστικών Εταιριών, προϋποθέτουν λεπτούς και πολύπλοκους μαθηματικούς χειρισμούς και αποτελούν κλάδο των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, ο οποίος ονομάζεται: "Ασφαλιστικά ή Αναλογικά Μαθηματικά". [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-85405-2-6
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-85405-2-6
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο