Product

Βαραδέρο

Product

Βαρβάκειος πρότυπος σχολή

Βαράμο. Ένα επεισόδιο από τη ζωή του ταξιδευτή ζωγράφου

Κωδικός:
112911
Description: 

Τι σχέση έχουν δύο πλαστά χαρτονομίσματα με ένα ποιητικό αριστούργημα που σημάδεψε τη λογοτεχνία της Κεντρικής Αμερικής; O αφηγητής του Βαράμο δηλώνει εξαρχής πως ο σκοπός του είναι να μας εξηγήσει πώς ένας "γραφέας τρίτης τάξεως" σε ένα υπουργείο ξαφνικά θα γράψει ένα αριστούργημα.
Και πώς μπορεί μια καταιγίδα να αλλάξει τη ζωή ενός ζωγράφου; Στο Ένα επεισόδιο από τη ζωή του ταξιδευτή ζωγράφου, ο 'Αιρα αφηγείται μια πραγματική ιστορία, την ιστορία ενός ταξιδευτή ζωγράφου που διασχίζει την Αργεντινή στα μέσα του 19ου αιώνα.

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι σχέση έχουν δύο πλαστά χαρτονομίσματα με ένα ποιητικό αριστούργημα που σημάδεψε τη λογοτεχνία της Κεντρικής Αμερικής; O αφηγητής του Βαράμο δηλώνει εξαρχής πως ο σκοπός του είναι να μας εξηγήσει πώς ένας "γραφέας τρίτης τάξεως" σε ένα υπουργείο ξαφνικά θα γράψει ένα αριστούργημα. Και πώς μπορεί μια καταιγίδα να αλλάξει τη ζωή ενός ζωγράφου; Στο Ένα επεισόδιο από τη ζωή του ταξιδευτή ζωγράφου, ο 'Αιρα αφηγείται μια πραγματική ιστορία, την ιστορία ενός ταξιδευτή ζωγράφου που διασχίζει την Αργεντινή στα μέσα του 19ου αιώνα. O 'Αιρα θεωρείται το τρομερό παιδί της λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας, έχει αποκληθεί "φαινόμενο", "ο Αργεντίνος Μπαλζάκ", "ηφαίστειο της αργεντίνικης λογοτεχνίας".
Subtitle: 
Δύο νουβέλες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4242-3
Book pages: 
218
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σέσαρ Άιρα γεννήθηκε στο Κορονέλ Πρινγκλές της Αργεντινής το 1949. Από το 1967 ζει στο Μπουένος Άιρες. Μυθιστοριογράφος, δοκιμιογράφος, θεατρικός συγγραφέας και μεταφραστής, είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς και ανατρεπτικούς συγγραφείς της Αργεντινής. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από σαράντα βιβλία με μυθιστορήματα, διηγήματα, δοκίμια και θεατρικά έργα.

Subtitle: 
Δύο νουβέλες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4242-3
Book pages: 
218
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο