Product

Βασικές αρχές βιοηθικής, ιατρικής δεοντολογίας και ιατρικής ευθύνης

Product

Βασικές αρχές βιοχημείας

Βασικές αρχές βιομηχανικής αθλητικών κινήσεων

Κωδικός:
34709
Manufacturer: 
Description: 

Ο αθλητισμός υποστυρίζεται από πολλές επιστήμες που εξετάζουν, ερευνούν και πειραματίζονται με στόχο την εφαρμογή των αποτελεσμάτων τους στην προπόνηση και τον αγώνα για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

Η βιομηχανική του αθλητισμού έχει ως αντικείμενο έρευνας την αθλητική κίνηση. Με γνώσεις που αντλούνται από τη Μηχανική, τη Βιολογία και τις νομοτέλειες της κίνησης η βιομηχανική πειραματίζεται για να πραγματώσει τη μοντελοποίηση της αθλητικής τεχνικής.

16,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο αθλητισμός υποστυρίζεται από πολλές επιστήμες που εξετάζουν, ερευνούν και πειραματίζονται με στόχο την εφαρμογή των αποτελεσμάτων τους στην προπόνηση και τον αγώνα για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων. Η βιομηχανική του αθλητισμού έχει ως αντικείμενο έρευνας την αθλητική κίνηση. Με γνώσεις που αντλούνται από τη Μηχανική, τη Βιολογία και τις νομοτέλειες της κίνησης η βιομηχανική πειραματίζεται για να πραγματώσει τη μοντελοποίηση της αθλητικής τεχνικής. Στο βιβλίο του W. Baumann καταγράφονται τα βασικά στοιχεία της βιομηχανικής που βοηθούν τον αθλητή και τον προπονητή να κατανοήσει τη δομή της κίνησης και να αναλύσει - συγκρίνει τους παράγοντες που την καθορίζουν, για να σχεδιάσει με την σειρά του μια συστηματική, επιστημονική προπόνηση που δίνει τα εφόδια στον αθλητή για υψηλή απόδοση. Επιγραμματικά τα περιεχόμενα αναφέρονται στα εξής: - βασικές αρχές της βιομηχανικής - κινηματικά μεγέθη (ορισμός - ανάλυση - παραδείγματα στον αθλητισμό) - νομοτέλειες της κίνησης - μέθοδοι μέτρησης (περιγραφή των κυριότερων σύγχρονων μεθόδων με παραδείγματα) - ανάλυση της κίνησης - αθλητική τεχνική - αθλητικός εξοπλισμός και όργανα.
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-278-076-2
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-278-076-2
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο