Product

Βοήθημα στην ιστορία ΣΤ΄ δημοτικού

Product

Βοήθημα στην κοινωνική και πολιτική αγωγή Ε΄ δημοτικού

Βοήθημα στην ιστορία στα νεότερα χρόνια ΣΤ΄ δημοτικού

Κωδικός:
127845
Manufacturer: 
Description: 

Το μάθημα της ιστορίας της ΣΤ΄ δημοτικού "Στα νεότερα χρόνια" εξετάζει την ιστορία της νεότερης Ελλάδας από την Άλωση (1453) έως τις μέρες μας.

Το παρόν βιβλίο έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ' τάξης του δημοτικού να κατανοήσουν καλύτερα -και με την καθοδήγηση του δασκάλου/της δασκάλας τους- το περιεχόμενο του σχολικού βιβλίου.

8,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το μάθημα της ιστορίας της ΣΤ΄ δημοτικού "Στα νεότερα χρόνια" εξετάζει την ιστορία της νεότερης Ελλάδας από την Άλωση (1453) έως τις μέρες μας. Το παρόν βιβλίο έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ' τάξης του δημοτικού να κατανοήσουν καλύτερα -και με την καθοδήγηση του δασκάλου/της δασκάλας τους- το περιεχόμενο του σχολικού βιβλίου. Στην ύλη του βιβλίου αυτού περιλαμβάνονται: - Συνοπτική παρουσίαση των κεφαλαίων (μαθημάτων) του σχολικού βιβλίου - Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου - Απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις ασκήσεις του τετραδίου εργασιών - Πρόσθετες πληροφορίες - Ανακεφαλαίωση των ενοτήτων του σχολικού βιβλίου - Χρονολογικοί πίνακες Φανή Γεωργίου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-543-7
Book pages: 
237
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-543-7
Book pages: 
237
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο