Product

Γαλακτοκομία

Product

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Γαλακτοκομία

Κωδικός:
149901
Description: 

"...Το βιβλίο της Γαλακτοκομίας των κ.κ. Καμιναρίδη και Μοάτσου αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα για έναν ευρύτατο κύκλο ενδιαφερομένων και ασχολουμένων με το γάλα και τα προϊόντα του, όπως είναι οι φοιτητές, οι ερευνητές, οι ασχολούμενοι με το δημόσιο έλεγχο του γάλακτος και των προϊόντων του, το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των βιομηχανιών γάλακτος κ.ά. Υπό την έννοια αυτή είναι ένα βιβλίο που θα συμβάλλει θετικά και σημαντικά στη βελτίωση της παραγωγής, της επεξεργασίας, της μεταποίησης, της ποιότητας και της ασφάλειας του γάλακτος και των προϊόντων αυτού."

64,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...Το βιβλίο της Γαλακτοκομίας των κ.κ. Καμιναρίδη και Μοάτσου αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα για έναν ευρύτατο κύκλο ενδιαφερομένων και ασχολουμένων με το γάλα και τα προϊόντα του, όπως είναι οι φοιτητές, οι ερευνητές, οι ασχολούμενοι με το δημόσιο έλεγχο του γάλακτος και των προϊόντων του, το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των βιομηχανιών γάλακτος κ.ά. Υπό την έννοια αυτή είναι ένα βιβλίο που θα συμβάλλει θετικά και σημαντικά στη βελτίωση της παραγωγής, της επεξεργασίας, της μεταποίησης, της ποιότητας και της ασφάλειας του γάλακτος και των προϊόντων αυτού." Γεώργιος Ζέρβας Περιεχόμενα: ΕΝΟΤΗΤΑ Α. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Κεφ. 1. Παραγωγή και αξιοποίηση του γάλακτος, Κεφ. 2. Συστατικά του γάλακτος, Κεφ. 3. Παράγοντες που επηρεάζουν τη σύσταση και την ποιότητα του παραγόμενου γάλακτος, Κεφ. 4. Φυσικές ιδιότητες του γάλακτος, Κεφ. 5. Διατροφική και βιολογική αξία του γάλακτος, ΕΝΟΤΗΤΑ Β. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Κεφ. 6. Μικροοργανισμοί νωπού γάλακτος, Κεφ. 7. Μαστίτιδες - Αντιβιοτικά, Κεφ. 8. Παραγωγή καθαρού - υγιεινού γάλακτος, ΕΝΟΤΗΤΑ Γ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Κεφ. 9. Θερμική επεξεργασία του γάλακτος, Κεφ. 10. Βασικά γαλακτοκομικά προϊόντα, ΕΝΟΤΗΤΑ Δ. ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Κεφ. 11. Δειγματοληψία γάλακτος. Κεφ. 12. Μέθοδοι ανάλυσης του γάλακτος, Κεφ. 13. Νοθεία του γάλακτος
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8002-49-4
Book pages: 
392
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8002-49-4
Book pages: 
392
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο