Product

Γενική διδακτική μεθοδολογία δραστηριοτήτων προσχολικής αγωγής

Product

Γενική διδακτική μεθοδολογία. Γενικά ψυχοπαιδαγωγικά θέματα

Γενική διδακτική μεθοδολογία. Γενικά ψυχοπαιδαγωγικά θέματα

Κωδικός:
109865
Manufacturer: 
Description: 

Όλοι όσοι επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αξιολογικού συστήματος που προϋποθέτει γνώσεις θεωρητικές και πρακτικές τις οποίες δεν απέκτησαν σε μεγάλο βαθμό κατά την περίοδο των βασικών τους σπουδών.
Με το βιβλίο αυτό επιδιώκεται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να βοηθηθούν στην κατάκτηση των στοιχείων εκείνων της Γενικής Διδακτικής Μεθοδολογίας και των Γενικών Ψυχοπαιδαγωγικών Θεμάτων που αποτελούν τη βάση της απαιτούμενης γνώσης για την είσοδο στο εκπαιδευτικό λειτούργημα.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι όσοι επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αξιολογικού συστήματος που προϋποθέτει γνώσεις θεωρητικές και πρακτικές τις οποίες δεν απέκτησαν σε μεγάλο βαθμό κατά την περίοδο των βασικών τους σπουδών. Με το βιβλίο αυτό επιδιώκεται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να βοηθηθούν στην κατάκτηση των στοιχείων εκείνων της Γενικής Διδακτικής Μεθοδολογίας και των Γενικών Ψυχοπαιδαγωγικών Θεμάτων που αποτελούν τη βάση της απαιτούμενης γνώσης για την είσοδο στο εκπαιδευτικό λειτούργημα. Βέβαια, το βιβλίο αυτό είναι παράλληλα χρήσιμο εργαλείο και στους εκπαιδευτικούς που ήδη υπηρετούν στα σχολεία μας. Η πείρα των συγγραφέων από την πολυετή παρουσία τους στα δρώμενα της ελληνικής εκπαίδευσης αποτελεί σοβαρή εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Subtitle: 
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-455-027-6
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ουρανία Καλούρη -Αντωνοπούλου είναι αρχικά πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος (Maitrise) Παιδαγωγικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Caen της Γαλλίας.
Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών της σπουδών εξειδικεύτηκε στην Παιδαγωγική, την Ψυχολογία, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική, αποκτώντας αντίστοιχα τους τίτλους: Πτυχίο Ειδίκευσης στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό από το Εθνικό Ινστιτούτο Μελέτης της Εργασίας και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΙΝΕΤΟΡ) στο Παρίσι, D.E.A. Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής από το Πανεπιστήμιο της Caen καθώς και Doctorat Παιδαγωγικών Επιστημών από το ίδιο Πανεπιστήμιο, όπου ως επόπτη-καθηγητή είχε τον Gaston Mialaret.
Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στον ΟΑΕΔ, Παιδαγωγική Σύμβουλος των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην Εθνική Πινακοθήκη, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Αναμορφωτήριο και τις Φυλακές Ανηλίκων στον Κορυδαλλό, Φιλόλογος-Παιδαγωγός στη Γ.Γ.Ν.Γ. και από το 1988 είναι Καθηγήτρια Παιδαγωγικών-Ψυχολογικών μαθημάτων και Συμβουλευτικής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (πρώην Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.).
Στα πλαίσια των ερευνητικών-επιστημονικών ενδιαφερόντων της έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Αισθητικής Αγωγής.

Subtitle: 
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-455-027-6
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο