Product

Γεωμετρία για παιδιά

Product

Γεωμετρία και αναλυτική γεωμετρία

Γεωμετρία γυμνασίου

Κωδικός:
72340
Manufacturer: 
Description: 

Για το μαθητή:
- Αναλύει με παραστατικό τρόπο όλη τη θεωρία της Γεωμετρίας, που περιλαμβάνεται στο Αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για την Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξη του Γυμνασίου.
- Ο μαθητής καταλαβαίνει το μηχανισμό της θεωρίας και έχει τη δυνατότητα να επανέλθει σε κάποιο θέμα όσες φορές επιθυμεί.
- Εμπεδώνει κάθε θέμα μέσα από ένα μεγάλο αριθμό ασκήσεων.
- Ελέγχεται το σωστό ή το λάθος στη λύση των ασκήσεων.
- Ζωντανή βοήθεια σε κάθε δυσκολία αλλά και σε κάθε στάδιο μάθησης.
Για τον εκπαιδευτικό:

30,85 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για το μαθητή: - Αναλύει με παραστατικό τρόπο όλη τη θεωρία της Γεωμετρίας, που περιλαμβάνεται στο Αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για την Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξη του Γυμνασίου. - Ο μαθητής καταλαβαίνει το μηχανισμό της θεωρίας και έχει τη δυνατότητα να επανέλθει σε κάποιο θέμα όσες φορές επιθυμεί. - Εμπεδώνει κάθε θέμα μέσα από ένα μεγάλο αριθμό ασκήσεων. - Ελέγχεται το σωστό ή το λάθος στη λύση των ασκήσεων. - Ζωντανή βοήθεια σε κάθε δυσκολία αλλά και σε κάθε στάδιο μάθησης. Για τον εκπαιδευτικό: - Ο εκπαιδευτικός έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει το μάθημά του εύκολα και γρήγορα. - Μπορεί να δημιουργήσει χωρίς καμμιά δυσκολία πλήθος νέων ασκήσεων, προσαρμοσμένων στο επίπεοδ και στις ανάγκες του μαθητή. - Μπορεί να συγκεντρώσει τις ασκήσεις και να ετοιμάσει υλικό για τεστ.
Book ISBN: 
960-7995-01-5
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Book ISBN: 
960-7995-01-5
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα