Product

Γιατί οι άντρες μένουν πάντα παιδιά

Product

Γιατί οι γάτες, οι σκύλοι και τα ποντίκια είναι εχθροί;

Γιατί οι γαλλίδες δεν παχαίνουν

Κωδικός:
97265
Description: 

Ένα βιβλίο γραμμένο με λεπτότητα και ευαισθησία, που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Ένας οδηγός για καλύτερη ζωή, στον οποίο παρουσιάζονται με θετικό τρόπο τα πιο πολύτιμα μυστικά και οι γνώσεις της συγγραφέα στις γυναίκες του 21ου αιώνα. Ακόμη και η πιο δύσπιστη αναγνώστρια θα δυσκολευτεί να αντισταθεί στη γοητεία ενός καλογραμμένου βιβλίου που συμπεριλαμβάνει τη σοκολάτα, αλλά και τον έρωτα, στα βασικά συστατικά για μια ισορροπημένη δίαιτα. Μια ζωή με κρασί, ψωμί, σοκολάτα... χωρίς συνέπειες ή ενοχές; Ε λοιπόν, γιατί όχι;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο γραμμένο με λεπτότητα και ευαισθησία, που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Ένας οδηγός για καλύτερη ζωή, στον οποίο παρουσιάζονται με θετικό τρόπο τα πιο πολύτιμα μυστικά και οι γνώσεις της συγγραφέα στις γυναίκες του 21ου αιώνα. Ακόμη και η πιο δύσπιστη αναγνώστρια θα δυσκολευτεί να αντισταθεί στη γοητεία ενός καλογραμμένου βιβλίου που συμπεριλαμβάνει τη σοκολάτα, αλλά και τον έρωτα, στα βασικά συστατικά για μια ισορροπημένη δίαιτα. Μια ζωή με κρασί, ψωμί, σοκολάτα... χωρίς συνέπειες ή ενοχές; Ε λοιπόν, γιατί όχι; Μοντέρνο, πειστικό, έξυπνο, χιουμοριστικό, επίκαιρο: το απόλυτο βιβλίο αντι-δίαιτας, που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεστε και ζείτε. Οι Γαλλίδες δεν παχαίνουν, αλλά απολαμβάνουν το ψωμί και τα γλυκά, το κρασί και τα γεύματα τριών πιάτων σε μόνιμη βάση. Η Μιρέιγ Γκιλιανό ξεκλειδώνει τα απλά μυστικά αυτού του "γαλλικού παράδοξου" -δηλαδή πώς οι Γαλλίδες απολαμβάνουν το φαγητό ενώ παραμένουν κομψές και υγιείς- και μας μεταφέρει μια γοητευτική και ενθαρρυντική θεωρία για την υγεία και τη διατροφή στην εποχή μας. Με απλές, εφικτές στρατηγικές και δεκάδες συνταγές που θα ορκιζόσασταν ότι είναι παχυντικές, αποκαλύπτει τα υλικά μιας ζωής σταθερού βάρους - από τη θαυματουργή θεραπεία του Σαββατοκύριακου της Μαγικής Σούπας με Πράσα για επείγοντα περιστατικά, μέχρι τα καθημερινά κόλπα που μας ξεγελούν ώστε να αισθανόμαστε χορτασμένοι. Με έμφαση στη φρεσκάδα, την ποικιλία, την ισορροπία και φυσικά την απόλαυση, η συγγραφέας μάς δείχνει πώς η καθεμιά μας μπορεί να μάθει να τρώει, να πίνει και να κινείται σαν Γαλλίδα.
Subtitle: 
Το μυστικό του να τρως για ευχαρίστηση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-14-1094-5
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μιρέιγ Γκιλιανό γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία. Η πρώτη της γνωριμία με τις ΗΠΑ έγινε μέσω ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών και αργότερα αρχίζοντας την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Είναι κορυφαίο στέλεχος με διευθυντική θέση στην Οινοποιία Veuve Clicquot Inc., που έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, και διευθύντρια της Veuve Clicquot στη Ρενς. Είναι παντρεμένη με Αμερικανό και ζει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη Νέα Υόρκη, ενώ ταξιδεύει συχνά στο Παρίσι και στην υπόλοιπη Αμερική. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα: το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο.

Subtitle: 
Το μυστικό του να τρως για ευχαρίστηση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-14-1094-5
Book pages: 
295
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο