Product

Γιατί;

Product

Γιατί;

Γιατί;

Κωδικός:
108017
Manufacturer: 
Description: 

Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση ν' αναμοχλεύσω πάθη κάποιας εποχής. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Οφείλουμε να συγχωρούμε και να κοιτάζουμε μπροστά, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να ξεχνάμε. Όλοι όσοι έζησαν αυτά τα πάθη έκαναν την αυτοκριτική τους.
Όμως κανείς δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει σ' όσους μας βρήκε το 2000 πάνω από τα εβδομήντα πως "είμαστε η γενιά η τρισάγια των παθών" και έχουμε την υποχρέωση να την κάνουμε γνωστή. Να μην την κλειδώσουμε στα προσωπικά μας ερμάρια.

15,79 €

Availability: 
Available

Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση ν' αναμοχλεύσω πάθη κάποιας εποχής. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οφείλουμε να συγχωρούμε και να κοιτάζουμε μπροστά, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να ξεχνάμε. Όλοι όσοι έζησαν αυτά τα πάθη έκαναν την αυτοκριτική τους. Όμως κανείς δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει σ' όσους μας βρήκε το 2000 πάνω από τα εβδομήντα πως "είμαστε η γενιά η τρισάγια των παθών" και έχουμε την υποχρέωση να την κάνουμε γνωστή. Να μην την κλειδώσουμε στα προσωπικά μας ερμάρια.
Subtitle: 
Αναφορά στο Μακρονήσι
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-86800-2-6
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1926 στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Είναι ομότιμος καθηγητής της Μαιευτικής και Γυναικολογίας και διευθυντής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Διακρίθηκε για το συγγραφικό του έργο, το οποίο αρχίζει το 1959 με την έκδοση του βιβλίου του "Για την έγκυο". Ακολούθησαν οι εκδόσεις των συγγραμμάτων του: "Γυναικολογία" (τρεις εκδόσεις), "Μαιευτική" (τρεις εκδόσεις), "Μαστολογία" (δύο εκδόσεις) και των βιβλίων του: "Στείρωση", "Διαγνωστικές μέθοδοι στη Μαιευτική και Γυναικολογία", "Επεμβάσεις Μαιευτικής και Γυναικολογίας", "Γυναικολογική ογκολογία", "Γυναικολογική γηριατρική", "Γυναικολογική μαστολογία", "Οδοιπορικό στην ιστορία της μαιευτικής και γυναικολογίας", και δώδεκα άλλων.

Subtitle: 
Αναφορά στο Μακρονήσι
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-86800-2-6
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο