Product

Για ένα μικρό φτερούγισμα

Product

Για ένα ναι ή για ένα όχι

Για ένα μικρό ψεματάκι

Κωδικός:
96802
Description: 

Ο Λύσανδρος και ο Κώστας, φίλοι κολλητοί από τα παιδικά τους χρόνια. Ο πρώτος θα κληρονομούσε την ευημερούσα επιχείρηση των γονιών του. Ο δεύτερος, μαζί με ένα πόστο για το καθημερινό μεροκάματο, κληρονόμησε και το πλούσιο στο ψέμα ταλέντο του πατέρα του.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Λύσανδρος και ο Κώστας, φίλοι κολλητοί από τα παιδικά τους χρόνια. Ο πρώτος θα κληρονομούσε την ευημερούσα επιχείρηση των γονιών του. Ο δεύτερος, μαζί με ένα πόστο για το καθημερινό μεροκάματο, κληρονόμησε και το πλούσιο στο ψέμα ταλέντο του πατέρα του. Η φιλία ήταν καλά θεμελιωμένη, αφού είχε και για τους δυο και επαγγελματικό συμφέρον. Εκεί που τα χρήματα για τον Λύσανδρο δεν περνούσαν εισχωρούσε το ψέμα του Κώστα, και εκεί που δεν κάρπιζαν τα ψέματα για τον Κώστα λιπαίνονταν από το χρήμα του Λύσανδρου. Στο τέλος θα γίνει απολογισμός και θα δούμε πόσο και ποιος βγήκε κερδισμένος. Η φαντασία, όσο κι αν προσπάθησε, ποτέ δεν ξεπέρασε αυτά που σκαρώνει η ζωή. Πάει πάντα πίσω, όπως η βροντή από την αστραπή. Αυτό συμβαίνει και με το ερωτικό μυθιστόρημα "Για ένα μικρό ψεματάκι". Αν δεν είχε προηγηθεί το γεγονός, θα ήταν αδύνατη η σύλληψή του.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-14-1078-3
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αριστείδης Παπατόλης γεννήθηκε το 1944 στον Πολύγυρο Ιωαννίνων. Ζει στα Άνω Ιλίσια. Είναι παντρεμένος με την Μαριάνθη Βλαχοπούλου και έχει τρία παιδιά. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Έχει γράψει δεκαπέντε βιβλία: μυθιστορήματα, παραμύθια και διακόσια πενήντα -ως επί το πλείστον σατιρικά- ποιήματα, τα τριάντα έξι εκ των οποίων έχουν μελοποιηθεί.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-14-1078-3
Book pages: 
206
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο