Product

Γιοάννα

Product

Γιόγκα

Γιόγιο, αυτός που χορεύει με τον ήλιο

Κωδικός:
139430
Manufacturer: 
Description: 

Σέντρα, κεφαλιά από τον σέντερ φορ, τάκλιν του αμυντικού και... πλάγιο άουτ! Αν παίζετε μπάλα και δε χάνετε αγώνα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τους "Άπαιχτους Μπαλαδόρους".

Σ' αυτό το ενδέκατο βιβλίο με τις περιπέτειές τους, ο Γιόγιο, που δεν έχει καν αθλητικά παπούτσια και μένει στο ορφανοτροφείο, επειδή η μαμά του πίνει πολύ και δε βρίσκει δουλειά, αποδεικνύεται πολύτιμος παίχτης για την ομάδα - ειδικά όταν ο Βίλι, ο προπονητής τους, αποφασίζει να παραιτηθεί... Όσο η μπάλα κυλάει, "Οι Άπαιχτοι Μπαλαδόροι" θα είναι κοντά σας με πολλές περιπέτειες.

10,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σέντρα, κεφαλιά από τον σέντερ φορ, τάκλιν του αμυντικού και... πλάγιο άουτ! Αν παίζετε μπάλα και δε χάνετε αγώνα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τους "Άπαιχτους Μπαλαδόρους". Σ' αυτό το ενδέκατο βιβλίο με τις περιπέτειές τους, ο Γιόγιο, που δεν έχει καν αθλητικά παπούτσια και μένει στο ορφανοτροφείο, επειδή η μαμά του πίνει πολύ και δε βρίσκει δουλειά, αποδεικνύεται πολύτιμος παίχτης για την ομάδα - ειδικά όταν ο Βίλι, ο προπονητής τους, αποφασίζει να παραιτηθεί... Όσο η μπάλα κυλάει, "Οι Άπαιχτοι Μπαλαδόροι" θα είναι κοντά σας με πολλές περιπέτειες.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-568-4
Book pages: 
187
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Γιοακίμ γεννήθηκε το 1960. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και Φιλοσοφία, καθώς και στην Ανώτατη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών. Έχει εργαστεί ως εικονολήπτης και σεναριογράφος για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-568-4
Book pages: 
187
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο