Product

Γιόγκα

Product

Γιόγκα

Γιόγκα

Κωδικός:
144326
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

O καθένας μπορεί να κάνει γιόγκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θρησκείας και της κατάστασης της υγείας του. Η γιόγκα και οι ασκήσεις της μπορούν να μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε στην καθημερινότητά μας και να κατανοήσουμε βαθύτερα τη ζωή.

Η γιόγκα λειτουργεί και ως θεραπευτική αγωγή για όσους υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη, προσφέροντας τρομερή ελαστικότητα στο σώμα μας. Η λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων τονώνεται. Κολικοί των νεφρών, χρόνιες βρογχίτιδες, κακοήθη άσθματα, ακόμη και απλά κρυολογήματα καταπολεμούνται.

6,12 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O καθένας μπορεί να κάνει γιόγκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θρησκείας και της κατάστασης της υγείας του. Η γιόγκα και οι ασκήσεις της μπορούν να μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε στην καθημερινότητά μας και να κατανοήσουμε βαθύτερα τη ζωή. Η γιόγκα λειτουργεί και ως θεραπευτική αγωγή για όσους υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη, προσφέροντας τρομερή ελαστικότητα στο σώμα μας. Η λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων τονώνεται. Κολικοί των νεφρών, χρόνιες βρογχίτιδες, κακοήθη άσθματα, ακόμη και απλά κρυολογήματα καταπολεμούνται. Η γιόγκα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και να δώσει στη ζωή την αληθινή της σημασία. Είναι μια φιλοσοφία που εφαρμόζεται στην πράξη. Δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στον εαυτό μας και να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.
Subtitle: 
Η φιλοσοφία της ζωής
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7902-34-3
Book pages: 
112
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Η φιλοσοφία της ζωής
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7902-34-3
Book pages: 
112
Publication Place: 
Αθήνα