Product

Γκερνίκα

Product

Γκέτεμποργκ

Γκεστάπο

Κωδικός:
83513
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ξεπεσμένοι αριστοκράτες, στυγεροί δολοφόνοι, απόκληροι της κοινωνίας και καθημερινοί άνθρωποι. Άλλοι οικειοθελώς παρασυρμένοι από ενθουσιώδη αισθήματα "αγνού" πατριωτισμού, άλλοι με εκβιασμούς και υπό την απειλή αντιποίνων, εκατοντάδες άνθρωποι στρατολογούνται στη μυστική αστυνομία του Χίτλερ, στη διαβόητη Γκεστάπο, για να στηρίξουν το ναζιστικό καθεστώς.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ξεπεσμένοι αριστοκράτες, στυγεροί δολοφόνοι, απόκληροι της κοινωνίας και καθημερινοί άνθρωποι. Άλλοι οικειοθελώς παρασυρμένοι από ενθουσιώδη αισθήματα "αγνού" πατριωτισμού, άλλοι με εκβιασμούς και υπό την απειλή αντιποίνων, εκατοντάδες άνθρωποι στρατολογούνται στη μυστική αστυνομία του Χίτλερ, στη διαβόητη Γκεστάπο, για να στηρίξουν το ναζιστικό καθεστώς. Την ίδια στιγμή, ο πόλεμος μαίνεται. Στο Ρωσικό Μέτωπο μια "επίλεκτη" ομάδα τιμωρημένων στρατιωτών πολεμάει τους εχθρούς του Γ' Ράιχ. Εκεί, υπό τις διαταγές του σκληροτράχηλου υπολοχαγού Όλσεν, οι πιο ικανοί μαχητές της χιτλερικής Γερμανίας σκορπίζουν ανελέητα το θάνατο. Όταν ο Όλσεν κατηγορείται ως επικριτής του καθεστώτος, πέφτει στα χέρια της Γκεστάπο. Και από κει είναι δύσκολο να γλιτώσει... Τα άδυτα της Γκεστάπο. Ίντριγκες και δολοπλοκίες. Οι πιο έμπιστοι αξιωματούχοι του Χίτλερ σε μια ιστορία με καταιγιστική δράση.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2355-5
Book pages: 
477
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δανός Σβεν Χάσελ θεωρείται από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς πολεμικών έργων. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, ο Σβεν Χάσελ ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο ως καμαρότος σ' ένα φορτηγό πλοίο. Το 1930 η μεγάλη ανεργία στη Δανία τον ανάγκασε να πάει μετανάστης στη Γερμανία, όπου μπορούσε κανείς ακόμη να βρει δουλειά. Κατατάχτηκε στο γερμανικό στρατό το 1937 και τραυματίστηκε υπηρετώντας σ' ένα σύνταγμα ιππικού, πολεμώντας στο Πολωνικό Μέτωπο. Μετατέθηκε στη συνέχεια στο 2ο Σύνταγμα Τεθωρακισμένων που έλαβε μέρος στην κατάληψη της Πολωνίας το 1939. Το 1941, στάλθηκε σ' ένα σωφρονιστικό σύνταγμα το οποίο πολέμησε στη Ρωσία κάτω από τρομερές συνθήκες. Συμμετείχε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις σε όλα τα πολεμικά μέτωπα πλην του Βορειο-αφρικανικού Μετώπου. Έχει γράψει δεκατέσσερα μυθιστορήματα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2355-5
Book pages: 
477
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο