Product

Γκριζόμαυροι μπελάδες στη Χρωματούπολη

Product

Γκρίνια - Ηρεμία

Γκρίμπο

Κωδικός:
118036
Αuthor: 
Description: 

Ο Γκρίμπο είναι ένα αγόρι του δρόμου. Μαζί με τον Ντούρλιμπ, δάσκαλο και σύντροφό του στην περιπλάνηση, γυρίζουν σε πόλεις και χωριά, κερδίζοντας το ψωμί τους με μπαγαποντιές, απένταροι, παράνομοι κι ελεύθεροι.
Ως την ημέρα που, πάνω στα βουνά του Ούλπενς, ο Γκρίμπο βρίσκει μέσα στο χιόνι ένα νεκρό ιππότη. Επάνω του έχει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα και μια παράξενη, μαγική πέτρα που θ' αλλάξει το πεπρωμένο τους...

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Γκρίμπο είναι ένα αγόρι του δρόμου. Μαζί με τον Ντούρλιμπ, δάσκαλο και σύντροφό του στην περιπλάνηση, γυρίζουν σε πόλεις και χωριά, κερδίζοντας το ψωμί τους με μπαγαποντιές, απένταροι, παράνομοι κι ελεύθεροι. Ως την ημέρα που, πάνω στα βουνά του Ούλπενς, ο Γκρίμπο βρίσκει μέσα στο χιόνι ένα νεκρό ιππότη. Επάνω του έχει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα και μια παράξενη, μαγική πέτρα που θ' αλλάξει το πεπρωμένο τους... Είναι ο χειμώνας του 1313 μετά Χριστόν. Ο βασιλιάς της Γαλλίας και ο Πάπας έχουν ήδη εξαπολύσει την τρομερή τους επίθεση ενάντια στους Ναΐτες Ιππότες. Άθελά τους, ο Γκρίμπο και ο φίλος του θα βρεθούν στην καρδιά αυτής της σύγκρουσης. Γιατί, χωρίς να το γνωρίζουν, κρατούν στα χέρια τους το μυστικό που αναζητούν με το ίδιο πάθος οι πιο σοφοί και οι πιο άπληστοι, οι πιο ονειροπόλοι και οι πιο αδίστακτοι ανάμεσα στους ανθρώπους... Έτσι αρχίζει η περιπέτειά τους. Ένα μακρύ ταξίδι σ' έναν κόσμο θρύλων, μυστηρίων και κινδύνων, με κάθε λογής εχθρούς και συμμάχους· αλχημιστές, ιππότες, καλόγερους, ιεροεξεταστές και ληστές των δρόμων· απόρθητα κάστρα, επιβλητικούς καθεδρικούς ναούς και τρομακτικές κρύπτες, φονικές μάχες, γρίφους, κώδικες και σκοτεινά αινίγματα. Ένα ταξίδι που στο τέλος του βρίσκεται, για όποιον αποδείξει πως το αξίζει, το πιο μεγάλο έπαθλο του κόσμου... Ο Χάρι Πότερ συναντά το "Όνομα του Ρόδου" σ' αυτό το εξαιρετικό μυθιστόρημα του Ραφαέλ Άμπαλος. Ένα μαγευτικό βιβλίο, που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ισπανία, φτάνοντας τις 100.000 αντίτυπα, έγινε Νο 1 στις λίστες της εφηβικής λογοτεχνίας στην Ιταλία και εκδόθηκε ή πρόκειται να εκδοθεί συνολικά σε 24 χώρες του κόσμου.
Subtitle: 
Το μυστικό των σοφών
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-620-492-8
Book pages: 
512
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αρκιντόνα της Μάλαγα, και είναι το τρίτο από οκτώ αδέλφια. Η παιδική του ηλικία, όπως του Τομ Σόγερ, ήταν γεμάτη όνειρα και περιπέτειες: φίλους, εξερευνήσεις στη φύση, καλύβες, ψάρεμα σε ποτάμια και λίμνες, νυχτερινά σκασιαρχεία ως την υπέροχη αυγή. Στην εφηβεία του διάβασα πολύ και παθιαζόταν με τους κλασικούς συγγραφείς της νεότητας, , όπως ο Τουέιν, ο Κίπλινγκ, ο Στίβενσον, ο Σουίφτ και ο Πόε. Ίσως γι' αυτό θέλησε να γράψει κι εκείνος περιπέτειες.
Αν και το επάγγελμά του είναι δικηγόρος, εδώ και μερικά χρόνια ανακάλυψε ότι μπορούσε να επινοήσει ιστορίες, κι έτσι άρχισε η ενασχόλησή του με το γράψιμο, που αποδείχτηκε μια εμπειρία ανέλπιστα "μαγική". Εξέδωσε δύο μυθιστορήματα, τα Bufo sonador en la Galaxia de la Tristeza και El visitante del laberinto.
Και μετά ήρθε το Γκρίμπο, ένα έργο που το γράψιμό του, του έδωσε περισσότερες χαρές απ' όσες θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Subtitle: 
Το μυστικό των σοφών
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-620-492-8
Book pages: 
512
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο