Product

Γλώσσα Α΄ δημοτικού

Product

Γλώσσα Α΄ δημοτικού

Γλώσσα Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
127943
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές της Α΄ δημοτικού να γνωρίσουν τη γλώσσα και να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της ανάγνωσης και της γραφής με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.
Το βιβλίο ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο και περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων: γραφής, ανάγνωσης, ορθογραφίας, γραμματικής, λεξιλογικές και επαναληπτικές για καλύτερη εμπέδωση της ύλης. Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχει "Η δική μου σελίδα", μια σελίδα που σίγουρα θα προσφέρει μεγάλη χαρά και διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους!

13,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές της Α΄ δημοτικού να γνωρίσουν τη γλώσσα και να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της ανάγνωσης και της γραφής με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό. Το βιβλίο ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο και περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων: γραφής, ανάγνωσης, ορθογραφίας, γραμματικής, λεξιλογικές και επαναληπτικές για καλύτερη εμπέδωση της ύλης. Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχει "Η δική μου σελίδα", μια σελίδα που σίγουρα θα προσφέρει μεγάλη χαρά και διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους! Πιο συγκεκριμένα, με το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας το παιδί: - Εξοικειώνεται κάθε φορά με ένα νέο γράμμα του αλφάβητου. - Γράφει τα γράμματα με την ορθή φορά σε οργανωμένο χώρο. - Αναγνωρίζει μέσα σε λέξεις, απομονώνει και βάζει σε κύκλο τα υπό επεξεργασία γράμματα. - Συμπληρώνει σε λέξεις ή φράσεις το γράμμα που λείπει καλλιεργώντας στρατηγικές πρόβλεψης. - Ασκείται στην ανάλυση και σύνθεση λέξεων. - Γράφει προτάσεις και μικρά κείμενα. - Αντιγράφει το βασικό λεξιλόγιο του μαθήματος κατακτώντας μ' αυτό τον τρόπο ορθογραφικά τις λέξεις του κειμένου. - Μαθαίνει κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής με παρατηρήσεις, επισημάνσεις και παραδείγματα. Αμαλία Ζώη
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-490-2
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αμαλία Ζώη είναι πτυχιούχος της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διόρθωση-επιμέλεια βιβλίων και τη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο και συνεχίζει τη συγγραφή βιβλίων, καθώς και των πρώτων της παραμυθιών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-490-2
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο