Product

Γούφαλο Μπίλ;

Product

Γραικία

Γραβάτες

Κωδικός:
114544
Manufacturer: 
Description: 

Το δέσιμο μιας γραβάτας δυσκολεύει πολλούς άντρες. Ακόμα κι όταν καταφέρνουν να τη δέσουν, το ρεπερτόριο των κόμπων περιορίζεται μόνο σε δύο παραλλαγές.
Ποιος κόμπος ταιριάζει με το πουκάμισό σας, ποιο χρώμα γραβάτας "δένει" αρμονικά με το κουστούμι σας, ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης και φροντίδας των γραβατών;
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε:
- Βήμα βήμα οδηγίες για το σωστό δέσιμο ενός κόμπου
- Τα χαρακτηριστικά μιας γραβάτας (υφάσματα και χρώματα)
- Πώς φοριέται σωστά μια γραβάτα
- Λεπτομέρειες και στιλ και πολλά άλλα

14,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το δέσιμο μιας γραβάτας δυσκολεύει πολλούς άντρες. Ακόμα κι όταν καταφέρνουν να τη δέσουν, το ρεπερτόριο των κόμπων περιορίζεται μόνο σε δύο παραλλαγές. Ποιος κόμπος ταιριάζει με το πουκάμισό σας, ποιο χρώμα γραβάτας "δένει" αρμονικά με το κουστούμι σας, ποιος είναι ο σωστός τρόπος αποθήκευσης και φροντίδας των γραβατών; Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε: - Βήμα βήμα οδηγίες για το σωστό δέσιμο ενός κόμπου - Τα χαρακτηριστικά μιας γραβάτας (υφάσματα και χρώματα) - Πώς φοριέται σωστά μια γραβάτα - Λεπτομέρειες και στιλ και πολλά άλλα Με αυτό το μικρό θησαυρό στα χέρια σας, θα εντυπωσιάσετε όλοι εσείς οι άντρες που θέλετε να μην περνάτε απαρατήρητοι, αλλά και εσείς οι γυναίκες που θέλετε να δώσετε στους συντρόφους σας ένα ξεχωριστό στιλ.
Subtitle: 
Κόμποι και στιλ
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89361-1-Χ
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
17χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Πατέρα γεννήθηκε στην Ξάνθη. Τελείωσε την Πάντειο και τη Νομική Σχολή. Υπήρξε δικηγόρος για πολλά χρόνια. Έζησε στη Γερμανία όπου παρακολούθησε σεμινάρια διατροφής. Δίδαξε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Έχει εκδώσει βιβλία στη Γερμανία και την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον για την διατροφή και την αρχαιολογία, την οδήγησαν στους αρχαίους διατροφικούς δρόμους. Η αφορμή για το βιβλίο "Η διατροφή στους αρχαίους ρωμαϊκούς χρόνους" ήταν ένα ταξίδι στην αρχαιότερη ρωμαϊκή πόλη της Γερμανίας, το Trier.

Subtitle: 
Κόμποι και στιλ
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89361-1-Χ
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
17χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο