Product

Γραφή με το χέρι και πλαστογραφία

Product

Γραφή πάνω στο νερό

Γραφή μια περιπέτεια χωρίς τέλος

Κωδικός:
104964
Description: 

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην εξέλιξη του παγκόσμιου πολιτισμού, υπήρξε αναμφίβολα η ανακάλυψη και η χρησιμοποίηση της γραφής. Με αυτήν, ο άνθρωπος αποτύπωσε τη σκέψη του, μετέδωσε την πείρα του και οργάνωσε τη ζωή του. Η ανακάλυψη της γραφής, η απόδοση του προφορικού λόγου με γραπτά σύμβολα, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτισμική επανάσταση όλων των εποχών. Εγκαινίασε τον πολιτισμό εκείνο, που διαρκεί ήδη χιλιάδες χρόνια, τον αποκαλούμενο "πολιτισμό της γραφής", τον καθ' αυτό, δικό μας πολιτισμό. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην εξέλιξη του παγκόσμιου πολιτισμού, υπήρξε αναμφίβολα η ανακάλυψη και η χρησιμοποίηση της γραφής. Με αυτήν, ο άνθρωπος αποτύπωσε τη σκέψη του, μετέδωσε την πείρα του και οργάνωσε τη ζωή του. Η ανακάλυψη της γραφής, η απόδοση του προφορικού λόγου με γραπτά σύμβολα, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτισμική επανάσταση όλων των εποχών. Εγκαινίασε τον πολιτισμό εκείνο, που διαρκεί ήδη χιλιάδες χρόνια, τον αποκαλούμενο "πολιτισμό της γραφής", τον καθ' αυτό, δικό μας πολιτισμό. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-630-503-1
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Γιαννούλη της Λάρισας το 1964, όπου ζει με την γυναίκα τους και τις δύο κόρες τους.
Ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές και λυκειακές του σπουδές στη Λάρισα, λαμβάνοντας αριστεία προόδου, συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες υποτροφίες του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Το 1981 εισήχθη πρώτος επιτυχών στην Παιδαγωγικά Ακαδημία της Λάρισας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1983. Από το 1987 διδάσκει σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 1999 απόκτησε με άριστα το Πτυχίο Εξομοίωσης του Παιδαγωγικού Τμήματος της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.
Συμμετείχε με εισηγήσεις του σε συνέδρια και σεμινάρια παιδαγωγικού περιεχομένου, ενώ άρθρα του δημοσιεύθηκαν σε διάφορα περιοδικά, στον ημερήσιο τύπο και ιστορικές μελέτες του στο "Θεσσαλικό Ημερολόγιο". Με τη λογοτεχνία άρχισε να ασχολείται από τα παιδικά του χρόνια. Το Οκτώβριο του 2001 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην παιδική λογοτεχνία με το βιβλίο "Κυκλοφόρησε σωστά, κυκλοφόρησε με ασφάλεια", με οδηγίες και χρήσιμους κανόνες για την κυκλοφοριακή αγωγή κυρίως των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Το έργο του αυτό χαρακτηρίστηκε κατάλληλο από το Υπουργείο των Μεταφορών και Επικοινωνιών, και προτάθηκε να επανεκδοθεί και να διανεμηθεί στα σχολεία της χώρας μας.
Το 2003 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις του Βιβλιοπωλείου "Γνώση", το παιδικό μυθιστόρημα με τίτλο "Ποιος έκρυψε τον ήλιο;". Η Γαλάτεια Γρηγοριάδη - Σουρέλη έγραψε για αυτό του το έργο: "...Ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα που έχει ελπίδα, μια και το καλό νικάει πάντα - όταν όμως αγωνιστείς..."
Είναι μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων της Λάρισας.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-630-503-1
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο