Product

Γυμνάσιο και κατασκήνωση

Product

Γυμνάσιο Καλαμωτής 1950-2010

Γυμνάσιο και λύκειο στην Ελλάδα

Κωδικός:
78745
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό στηρίζεται σε μια συστηματική και διεξοδική έρευνα που πραγματοποίησαν οι συγγραφείς στις δύο βαθμίδες της ελληνικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο και Λύκειο) επί είκοσι συνεχόμενα έτη (δεκαετίες 1980 και 1990) -για πρώτη φορά σε τέτοιο εύρος στην Ελλάδα-, εστιάζοντας στη μεθόδευση της διδασκαλίας και την αξιολόγηση της σχολικής επίδοσης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό στηρίζεται σε μια συστηματική και διεξοδική έρευνα που πραγματοποίησαν οι συγγραφείς στις δύο βαθμίδες της ελληνικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο και Λύκειο) επί είκοσι συνεχόμενα έτη (δεκαετίες 1980 και 1990) -για πρώτη φορά σε τέτοιο εύρος στην Ελλάδα-, εστιάζοντας στη μεθόδευση της διδασκαλίας και την αξιολόγηση της σχολικής επίδοσης. Γραμμένο από δύο έμπειρους ερευνητές και καλούς γνώστες της εκπαιδευτικής πραγματικότητας στη χώρα μας, πραγματεύεται πρώτα την εκπαιδευτική διαδικασία από τη σκοπιά των εκπαιδευτικών σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις της, τη μεθόδευση της διδασκαλίας και την αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών, τη σχέση εκπαιδευτικού-μαθητή, τη συνεργασία ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς, στο διευθυντή του σχολείου και στους γονείς, την κοινωνική ζωή στο σχολείο, τα εξωδιδακτικά καθήκοντα των εκπαιδευτικών, καθώς και τις απόψεις τους για τις σπουδές τους. [...]
Subtitle: 
Διαχρονικά ερευνητικά δεδομένα, κριτικές επισημάνσεις, μελλοντικές προοπτικές
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-406-394-4
Book pages: 
329
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Diether Hopf χρημάτισε αρχικά καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και στη συνέχεια ερευνητής στο διεθνώς γνωστό ερευνητικό ίδρυμα Max-Planck-Institut fur Bildungsforschung. Στη δεκαετία του 1990 άσκησε καθήκοντα καθηγητή και πραγματοποίησε σημαντικές έρευνες στο Πανεπιστήμιο του Potsdam, του οποίου είναι σήμερα ομότιμος καθηγητής. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και η συγγραφική του δραστηριότητα επικεντρώνονται στην Παιδαγωγική Ψυχολογία και τη Διδακτική Έρευνα.

Subtitle: 
Διαχρονικά ερευνητικά δεδομένα, κριτικές επισημάνσεις, μελλοντικές προοπτικές
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-406-394-4
Book pages: 
329
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο