Product

Δελφοί

Product

Δελφοί και Πύθια

Δελφοί και μαντείο

Κωδικός:
86504
Manufacturer: 
Description: 

Όταν διάβασα τη μικρή αυτή μελέτη προκειμένου να την επιμεληθώ στη νέα της έκδοση, μια ζεστασιά πλημμύρισε την ψυχή μου, και με έκανε να γνωρίσω τους Δελφούς περισσότερο. "Η Αρχαία Ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη".
Έτσι το κείμενο παρέμεινε αυτούσιο και μεστό όπως ήταν και πρόσθεσα λίγο χρώμα και εικόνες στην 6η επανέκδοσή του, με περίληψη του κειμένου στην αγγλική γλώσσα. Το αφιερώνω στους Έλληνες για να γνωρίσουν την ιστορία τους και έναν από τους πιο μυστηριακούς τόπους της Ελλάδας. Ελλάς, Η Αρχή του Παντός, το λίκνο του κόσμου!!! (από τον πρόλογο στην έκτη έκδοση)

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όταν διάβασα τη μικρή αυτή μελέτη προκειμένου να την επιμεληθώ στη νέα της έκδοση, μια ζεστασιά πλημμύρισε την ψυχή μου, και με έκανε να γνωρίσω τους Δελφούς περισσότερο. "Η Αρχαία Ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη". Έτσι το κείμενο παρέμεινε αυτούσιο και μεστό όπως ήταν και πρόσθεσα λίγο χρώμα και εικόνες στην 6η επανέκδοσή του, με περίληψη του κειμένου στην αγγλική γλώσσα. Το αφιερώνω στους Έλληνες για να γνωρίσουν την ιστορία τους και έναν από τους πιο μυστηριακούς τόπους της Ελλάδας. Ελλάς, Η Αρχή του Παντός, το λίκνο του κόσμου!!! (από τον πρόλογο στην έκτη έκδοση)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-85520-7-9
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-85520-7-9
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο