Product

Δεξιότητες συμβουλευτικής στο χώρο της εργασίας

Product

Δεοντολογία επαγγέλματος τεχνολόγων γεωπόνων

Δεξιώσεις και κέτερινγκ

Κωδικός:
104536
Description: 

Το βιβλίο "Δεξιώσεις και κέτερινγκ" είναι ένας χρήσιμος οδηγός για τους επαγγελματίες σεφ, μετρ, μαγείρους, σερβιτόρους, ξενοδοχοϋπαλλήλους και όχι μόνο. Συγκεκριμένα παρουσιάζει:
Τους βασικούς τύπους δεξιώσεων (κοκτέιλ, όρθιος και καθιστός μπουφές, σερβιριζόμενο γεύμα, δεξίωση γάμου και βάπτισης, παιδικό πάρτι κ.λ.π.), με αναλυτικές οδηγίες για το στήσιμο της αίθουσας, το σέρβις, τα προσφερόμενα εδέσματα και ποτά...
-Το σαβουάρ βιβρ των προσκεκλημένων σε κάποια δεξίωση και των αμφιτρυώνων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Δεξιώσεις και κέτερινγκ" είναι ένας χρήσιμος οδηγός για τους επαγγελματίες σεφ, μετρ, μαγείρους, σερβιτόρους, ξενοδοχοϋπαλλήλους και όχι μόνο. Συγκεκριμένα παρουσιάζει: Τους βασικούς τύπους δεξιώσεων (κοκτέιλ, όρθιος και καθιστός μπουφές, σερβιριζόμενο γεύμα, δεξίωση γάμου και βάπτισης, παιδικό πάρτι κ.λ.π.), με αναλυτικές οδηγίες για το στήσιμο της αίθουσας, το σέρβις, τα προσφερόμενα εδέσματα και ποτά... -Το σαβουάρ βιβρ των προσκεκλημένων σε κάποια δεξίωση και των αμφιτρυώνων. -Τους κανόνες που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία του κέτερινγκ δεξιώσεων. -Τη νέα τάση all inclusive των ξενοδοχείων. -Οδηγίες για ένα σωστό σέρβις και για ένα επιτυχημένο μενού.
Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-066-6
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-066-6
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο