Product

Δες τι είπαν στη μεγάλη οθόνη

Product

Δες τον εαυτό σου στους άλλους

Δες τον εαυτό σου όπως σε βλέπει ο Θεός

Κωδικός:
114899
Description: 

Δεν είναι πάντα εύκολο ν' αγαπάς και να δέχεσαι τον εαυτό σου γι' αυτό που πραγματικά είσαι. Η εμπειρία σου πιθανόν να σ' έχει πείσει ότι η ταυτότητά σου σχηματίζεται από το πώς φαίνεσαι, πώς αποδίδεις και τι πετυχαίνεις. Αλλά η ταυτότητά σου μπορεί να επανασχηματιστεί, καθώς αρχίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου όπως ο Θεός σε βλέπει -ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.
Εδώ, σ' αυτήν την ανανεωμένη έκδοση του Τζος που έγινε μπεστ-σέλερ με τον τίτλο "Η εικόνα του, η εικόνα μου" (His Image, My Image), θα μπορέσεις:

8,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν είναι πάντα εύκολο ν' αγαπάς και να δέχεσαι τον εαυτό σου γι' αυτό που πραγματικά είσαι. Η εμπειρία σου πιθανόν να σ' έχει πείσει ότι η ταυτότητά σου σχηματίζεται από το πώς φαίνεσαι, πώς αποδίδεις και τι πετυχαίνεις. Αλλά η ταυτότητά σου μπορεί να επανασχηματιστεί, καθώς αρχίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου όπως ο Θεός σε βλέπει -ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Εδώ, σ' αυτήν την ανανεωμένη έκδοση του Τζος που έγινε μπεστ-σέλερ με τον τίτλο "Η εικόνα του, η εικόνα μου" (His Image, My Image), θα μπορέσεις: - Ν' ανακαλύψεις τη βιβλική βάση μιας υγιούς ταυτότητας - Να επαναπροσδιορίσεις το προσωπικό σου πορτραίτο - Να μάθεις ν' αγκαλιάζεις την άποψη του Θεού ότι είσαι αξιαγάπητος/η, πολύτιμος/η και ικανός/ή - Να γνωρίσεις τον εαυτό σου όπως ο Θεός πραγματικά σε βλέπει
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-510-092-4
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-510-092-4
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο