Product

Δηλητηριάσεις

Product

Δηλητήριο σε μικρές δόσεις

Δηλητηριάσεις

Κωδικός:
126177
Manufacturer: 
Description: 

Κίνδυνοι δηλητηριάσεων υπάρχουν παντού, μέσα στο σπίτι, στη δουλειά, στην εξοχή. Οι κίνδυνοι αυτοί προέρχονται κυρίως από έλλειψη προσοχής και κακή χρήση της πληθώρας των χημικών ουσιών και σκευασμάτων, όπως φάρμακα, χημικά, γεωργικά φάρμακα, είδη οικιακής χρήσης, και άλλα, με τα οποία συμβιώνει ο άνθρωπος. Οι ίδιοι κίνδυνοι υπάρχουν στην εξοχή από φυτά και ζώα (φίδια, έντομα).

14,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κίνδυνοι δηλητηριάσεων υπάρχουν παντού, μέσα στο σπίτι, στη δουλειά, στην εξοχή. Οι κίνδυνοι αυτοί προέρχονται κυρίως από έλλειψη προσοχής και κακή χρήση της πληθώρας των χημικών ουσιών και σκευασμάτων, όπως φάρμακα, χημικά, γεωργικά φάρμακα, είδη οικιακής χρήσης, και άλλα, με τα οποία συμβιώνει ο άνθρωπος. Οι ίδιοι κίνδυνοι υπάρχουν στην εξοχή από φυτά και ζώα (φίδια, έντομα). Η γνώση των παραπάνω κινδύνων είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε βρέφη και παιδιά. Η άγνοια και η έμφυτη περιέργεια των παιδιών τα καθιστά συχνά θύματα των δηλητηριάσεων, πολύ περισσότερο, όταν λείπει η γνώση και η προσοχή των ενηλίκων (γονέων και κηδεμόνων). Η προσπάθεια να δώσει αυτές τις γνώσεις και κυρίως να ευαισθητοποιήσει όλους, ειδικούς και μη, και ιδίως αυτούς, στο θέμα της πρόληψης και προφύλαξης από τις δηλητηριάσεις, αποτελεί το στόχο του βιβλίου αυτού.
Subtitle: 
Πρόληψη, αντιμετώπιση, γνώσεις για όλους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-333-468-5
Book pages: 
211
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παύλος Κ. Βλάχος είναι επίκουρος καθηγητής παιδιατρικής και επίτιμος διευθυντής του Κέντρου Δηλητηριάσεων. Το 1975 οργάνωσε το πρώτο και μοναδικό Kέντρο Δηλητηριάσεων στην Ελλάδα και το διηύθυνε για 25 χρόνια μέχρι το τέλος του 2000. Έχει εκδώσει 8 ιατρικά επιστημονικά βιβλία με θέματα παιδιατρικής, δηλητηριάσεων και φαρμάκων και ένα εκλαϊκευμένης ιατρικής. Το παρόν είναι το δεύτερο βιβλίο εκλαϊκευμένης ιατρικής σχετικά με τις δηλητηριάσεις.

Subtitle: 
Πρόληψη, αντιμετώπιση, γνώσεις για όλους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-333-468-5
Book pages: 
211
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο