Product

Διαβάζοντας το σύμπτωμα

Product

Διαβάζοντας τον εαυτό μου και άλλους

Διαβάζοντας το σώμα

Κωδικός:
1573
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"...Συχνά με ρωτούν "Πώς θα γίνω ευτυχισμένος; Πώς θα βρω τι πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή;" Τότε τους λέω "Η απάντηση είσαι εσύ ο ίδιος! Τα μυστικά της ζωής σου είναι γραμμένα στο σώμα σου"..."

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζική ιατρική, το σώμα δίνει πολύτιμα στοιχεία για την υγεία αλλά και το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τη στάση του σώματος και την υφή της επιδερμίδας σας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...Συχνά με ρωτούν "Πώς θα γίνω ευτυχισμένος; Πώς θα βρω τι πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή;" Τότε τους λέω "Η απάντηση είσαι εσύ ο ίδιος! Τα μυστικά της ζωής σου είναι γραμμένα στο σώμα σου"..." Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζική ιατρική, το σώμα δίνει πολύτιμα στοιχεία για την υγεία αλλά και το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τη στάση του σώματος και την υφή της επιδερμίδας σας. Μαθαίνοντας να διαβάζετε το σώμα σας, θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τα αδύνατα σημεία σας, ώστε να φροντίζετε τον εαυτό σας όταν το έχετε ανάγκη, αλλά και να αναπτύξετε και να χρησιμοποιείτε δημιουργικά τις ικανότητές σας. Περιέχονται προτάσεις διατροφής και απλές ασκήσεις για υγεία και ευεξία.
Subtitle: 
Το βιβλίο του Ohashi για τη διάγνωση στην Ανατολή
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7872-01-0
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Wataru Ohashi γεννήθηκε το 1944 στην Ιαπωνία και από το 1974 ζει στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους δασκάλους της ιαπωνικής θεραπευτικής τέχνης Σιάτσου σε παγκόσμιο επίπεδο. Διδάσκει σε σεμινάρια σ’ ολόκληρο τον κόσμο και έχει γράψει πολλά βιβλία που κυκλοφορούν διεθνώς με μεγάλη επιτυχία.

Subtitle: 
Το βιβλίο του Ohashi για τη διάγνωση στην Ανατολή
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7872-01-0
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο