Product

Διάβολοι

Product

Διαβουλευτική δημοκρατία και επικοινωνιακή ηθική

Διαβολοσκευάσματα

Κωδικός:
71701
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όλα αρχίζουν απολύτως άκακα. Ένας ηλικιωμένος καθηγητής ακούει φωνές, ένας μουσικός δημιουργεί γλυκούς ήχους που σε ναρκώνουν, ένας εφευρέτης προσφέρει σε γραφείο ευρεσιτεχνίας σίγουρη προστασία από αεροπορικές καταστροφές και ένας θρησκόληπτος καρδιοπαθής ζητά τη βοήθεια του Θεού. Αλλά σε καθεμιά ιστορία, υπάρχει μια απροσδόκητη τροπή, που παγώνει τους αναγνώστες.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλα αρχίζουν απολύτως άκακα. Ένας ηλικιωμένος καθηγητής ακούει φωνές, ένας μουσικός δημιουργεί γλυκούς ήχους που σε ναρκώνουν, ένας εφευρέτης προσφέρει σε γραφείο ευρεσιτεχνίας σίγουρη προστασία από αεροπορικές καταστροφές και ένας θρησκόληπτος καρδιοπαθής ζητά τη βοήθεια του Θεού. Αλλά σε καθεμιά ιστορία, υπάρχει μια απροσδόκητη τροπή, που παγώνει τους αναγνώστες. Ο μουσικός, παρασυρμένος από τη δημιουργία του, δε σκέφτεται ότι υπάρχει ραδιόφωνο, ο καθηγητής θέλει να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος και ο Θεός παγματοποιεί τις προσευχές ενός καιροσκόπου ανθρώπου που Τον παρακαλεί με ύπουλο τρόπο. Όπως πάντα, οι συναρπαστικές ιστορίες του E.W.Heine, είναι γεμάτες από υπέρμετρες κακίες και σαρκασμούς και αυτός ο γλυκός τρόμος που αποπνέεται, υπερισχύει με ευκολία.
Subtitle: 
Παράξενες, συναρπαστικές ιστορίες
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-392-033-9
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O E. W. Heine γεννήθηκε στο Βερολίνο. Μετά τις σπουδές του εργάστηκε ως αρχιτέκτονας για αρκετά χρόνια στην Αφρική και στη Σαουδική Αραβία. Σήμερα ζει στη Βαυαρία, όπου εργάζεται ως ανεξάρτητος συγγραφέας και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο ιστορικών, λογοτεχνικών, επιστημονικών και άλλων βιβλίων. Η γλαφυρή του περιγραφική ικανότητα τον έχει αναγάγει σε έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς της Γερμανίας.

Subtitle: 
Παράξενες, συναρπαστικές ιστορίες
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-392-033-9
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο