Product

Διατροφή μετά το διαζύγιο

Product

Διατροφή στα στάδια ζωής

Διατροφή προβάτων

Κωδικός:
142155
Description: 

Το βιβλίο αυτό παρέχει τις σύγχρονες γνώσεις για τη χάραξη της στρατηγικής και την εφαρμογή της ενδεδειγμένης τεχνικής διατροφής των προβάτων. Αποτελεί βοήθημα για χρήση από τους γεωπόνους, κτηνιάτρους, τεχνολόγους γεωπονίας, σπουδαστές, παραγωγούς και κάθε ασχολούμενο με τον κλάδο της προβατοτροφίας. Έμφαση δίνεται στα παρακάτω:
Στη διατροφή των αμνάδων αναπαραγωγής.
Στην αλληλεξάρτηση μεταξύ διατροφής και αναπαραγωγής.
Στους παράγοντες που καθορίζουν το ύψος της γαλακτοπαραγωγής.

30,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό παρέχει τις σύγχρονες γνώσεις για τη χάραξη της στρατηγικής και την εφαρμογή της ενδεδειγμένης τεχνικής διατροφής των προβάτων. Αποτελεί βοήθημα για χρήση από τους γεωπόνους, κτηνιάτρους, τεχνολόγους γεωπονίας, σπουδαστές, παραγωγούς και κάθε ασχολούμενο με τον κλάδο της προβατοτροφίας. Έμφαση δίνεται στα παρακάτω: Στη διατροφή των αμνάδων αναπαραγωγής. Στην αλληλεξάρτηση μεταξύ διατροφής και αναπαραγωγής. Στους παράγοντες που καθορίζουν το ύψος της γαλακτοπαραγωγής. Στον προσδιορισμό των αναγκών των ζώων σε ενέργεια, πρωτεΐνες και λοιπά θρεπτικά στοιχεία. Στην τεχνική της διατροφής των προβατίνων σε κάθε φάση του αναπαραγωγικού τους κύκλου. Στην επίδραση της διατροφής στην ποιότητα του γάλακτος. Στη διατροφή των κριών. Στην τεχνική διατροφής των παχυνόμενων αμνών. Στην εκτίμηση της παραγωγικότητας των προβατίνων.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7667-33-6
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, αριστούχος Διδάκτωρ Γεωπονικών Επιστημών, γεννήθηκε στο Συγκρέλλο Ευρυτανίας. Υπηρέτησε ως γεωπόνος στην ΑΤΕ, στον ΟΓΑ και επί 35ετία στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Επιμελητής, Υφηγητής και Καθηγητής Διατροφής Αγροτικών Ζώων, με πλούσια επιστημονική, συγγραφική, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτιστική δράση.
Έχει δημοσιεύσει πάνω από εκατό ερευνητικές εργασίες και έχει συγγράψει πολλές πραγματείες και πέντε επιστημονικά ζωοτεχνικά βιβλία.
Συνεργάστηκε με κρατικούς και επαγγελματικούς φορείς από τους οποίους έτυχε πολλών τιμητικών διακρίσεων (θέσεις, διπλώματα και πλακέτες) για τις προσφερθείσες υπηρεσίες που στόχευαν στη βελτίωση της παραγωγής και της παραγωγικότητας των κτηνοτροφικών μονάδων της χώρας μας.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7667-33-6
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο