Product

Διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα

Product

Διαχείριση μάρκετινγκ γεγονότων και εκδηλώσεων

Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο

Κωδικός:
103416
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο που αποσκοπεί στην προετοιμασία των σχολείων, ώστε να διαχειριστούν με τρόπο έγκαιρο και αποτελεσματικό περιστατικά κρίσης που πλήττουν τα μέλη της σχολικής κοινότητας, όπως ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, βίαιες επιθέσεις, θανάτους και αυτοκτονίες. Καθώς τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν είναι πλέον σπάνια στα σχολεία, προβάλλει επιτακτική η ανάγκη να λάβουν τα σχολεία μας προληπτικά μέτρα ώστε να είναι προετοιμασμένα να διαχειριστούν άμεσα τέτοιες κρίσεις.

28,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο που αποσκοπεί στην προετοιμασία των σχολείων, ώστε να διαχειριστούν με τρόπο έγκαιρο και αποτελεσματικό περιστατικά κρίσης που πλήττουν τα μέλη της σχολικής κοινότητας, όπως ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, βίαιες επιθέσεις, θανάτους και αυτοκτονίες. Καθώς τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν είναι πλέον σπάνια στα σχολεία, προβάλλει επιτακτική η ανάγκη να λάβουν τα σχολεία μας προληπτικά μέτρα ώστε να είναι προετοιμασμένα να διαχειριστούν άμεσα τέτοιες κρίσεις. Ο παρών οδηγός βοηθά τους σχολικούς ψυχολόγους, τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της εκπαίδευσης να σχεδιάσουν αναλυτικά προγράμματα διαχείρισης κρίσεων, και να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν άμεσες και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε περιπτώσεις κρίσεων. Οι συγγραφείς του βιβλίου, σχολικοί ψυχολόγοι εξειδικευμένοι στο σχεδιασμό προγραμμάτων διαχείρισης κρίσεων, χρησιμοποιώντας πραγματικά περιστατικά διαχείρισης κρίσεων σε σχολικές κοινότητες, καλύπτουν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό, την αξιολόγηση και την εφαρμογή προγραμμάτων διαχείρισης κρίσεων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας στα σχολεία, καθώς και τη διεξαγωγή ενός ολοκληρωμένου ενδοϋπηρεσιακού επιμορφωτικού προγράμματος που αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς στο σχεδιασμό προγραμμάτων διαχείρισης κρίσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων παρέμβασης στην κρίση.
Subtitle: 
Εγχειρίδιο για τη δημιουργία ομάδων διαχείρισης κρίσεων στο σχολείο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-402-242-3
Book pages: 
455
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Steven E. Brock, PhD, σχολικός ψυχολόγος στην Ενιαία Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Lodi, στο Lodi της Καλιφόρνιας, είχε ηγετικό ρόλο στη συγκρότηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων του Lodi. Ο δρ. Brock είναι, επίσης, συγγραφέας ή επιμελητής έκδοσης πολυάριθμων δημοσιεύσεων για το θέμα αυτό, οι οποίες περιλαμβάνουν το βιβλίο "Best Practices in School Crisis Prevention and Intervention".

Subtitle: 
Εγχειρίδιο για τη δημιουργία ομάδων διαχείρισης κρίσεων στο σχολείο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-402-242-3
Book pages: 
455
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο