Product

Διαχείριση του περιβάλλοντος

Product

Διαχείριση του στρες και ο διαλογισμός αρχέγονου ήχου

Διαχείριση του περιβάλλοντος

Κωδικός:
91522
Description: 

Οι συγγραφείς αναλύουν με εύληπτο τρόπο τις αξίες και αρχές της οικολογίας σε συνδυασμό με τα πρότυπα και τις μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν οι βιομηχανικές επιχειρήσεις για να διαχειριστουν αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Εξηγούν τα εργαλεία λήψης αποφάσεων, τα βήματα για την εκτίμηση τουκύκλου ζωής προϊόντων, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον διεργασιών, την περιβαλλοντική λογιστική που καθοδηγεί επενδύσεις σε "καθαρότερες τεχνολογίες".

54,77 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι συγγραφείς αναλύουν με εύληπτο τρόπο τις αξίες και αρχές της οικολογίας σε συνδυασμό με τα πρότυπα και τις μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν οι βιομηχανικές επιχειρήσεις για να διαχειριστουν αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Εξηγούν τα εργαλεία λήψης αποφάσεων, τα βήματα για την εκτίμηση τουκύκλου ζωής προϊόντων, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον διεργασιών, την περιβαλλοντική λογιστική που καθοδηγεί επενδύσεις σε "καθαρότερες τεχνολογίες". Περιγράφουν τις θεσμικές, υγειονομικές, οικολογικές προδιαγραφές βιώσιμης Διαχείρισης για τις βιομηχανικές, τουριστικές και άλλες επιχειρήσεις. Οι πληροφορίες του βιβλίου ενδιαφέρουν άμεσα όσους χαράσσουν ή ασκούν περιβαλλοντική πολιτική, ως μάνατζερ, νομικοί, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι ή τεχνολόγοι.
Subtitle: 
Επιχειρήσεις και βιώσιμη ανάπτυξη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-351-480-2
Book pages: 
873
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωτήρης Καρβούνης σπούδασε χημικός και είναι διδάκτωρ Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί για πολλά χρόνια σε μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις. Υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Σήμερα είναι καθηγητής στο Τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου διδάσκει Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Συστήματα Τεχνολογίας, Διαχείριση Περιβάλλοντος και Μεθοδολογία Οικονομοτεχνικών Μελετών.

Subtitle: 
Επιχειρήσεις και βιώσιμη ανάπτυξη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-351-480-2
Book pages: 
873
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο