Product

Διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής πληροφόρησης I.F.R.S.

Product

Διεθνή ύδατα

Διεθνή συστήματα κρατήσεων και τεχνολογία στον τουρισμό

Κωδικός:
185552
Description: 

Σκοπός του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η παροχή πρόσφατης και κατάλληλα τεκμηριωμένης γνώσης πάνω σε θέματα εφαρμογής της τεχνολογίας στον τουρισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργία των διεθνών συστημάτων κρατήσεων (GDS). Ειδικότερα, το βιβλίο περιλαμβάνει:
- Εννοιολογικές τοποθετήσεις ως προς τον τουρισμό και τις τουριστικές δραστηριότητες.
- Επίδραση της τεχνολογίας και των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών, ΤΠΕ (Information and Communication Technologies, ICT) στον τουρισμό

40,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός του συγκεκριμένου βιβλίου είναι η παροχή πρόσφατης και κατάλληλα τεκμηριωμένης γνώσης πάνω σε θέματα εφαρμογής της τεχνολογίας στον τουρισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργία των διεθνών συστημάτων κρατήσεων (GDS). Ειδικότερα, το βιβλίο περιλαμβάνει: - Εννοιολογικές τοποθετήσεις ως προς τον τουρισμό και τις τουριστικές δραστηριότητες. - Επίδραση της τεχνολογίας και των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών, ΤΠΕ (Information and Communication Technologies, ICT) στον τουρισμό - Σκοπός, λειτουργίες και χρήση των τουριστικών καναλιών διανομής ως εργαλείο ανάπτυξης τουριστικής στρατηγικής. - Στρατηγική, λειτουργίες και οικονομικές επιπτώσεις των Διεθνών Συστημάτων Κρατήσεων (Global Distribution Systems,G.D.S.) - Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων και Διαδίκτυο. - Χαρακτηριστικά, εξελίξεις και τάσεις των Galileo, Worldspan, Sabre και Amadeus. - Νομοθεσία που αφορά στα ηλεκτρονικά συστήματα κράτησης θέσεων.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-93-3067-3
Book pages: 
528
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-93-3067-3
Book pages: 
528
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο