Product

Δικονομικά ζητήματα εμπράγματων αγωγών

Product

Δικονομικά ζητήματα της ηλεκτρονικής συναλλαγής

Δικονομικά ζητήματα κατά την επίλυση αθλητικών διαφορών

Κωδικός:
141898
Description: 

Η εμπορευματοποίηση των αθλημάτων είχε ως άμεσο επακόλουθο την αύξηση των αθλητικών διαφορών με συνέπειες τόσο οικονομικές όσο και κοινωνικές. Η παρέμβαση του νομοθέτη στον χώρο του αθλητισμού είναι αναγκαία, αλλά δυστυχώς οι εκάστοτε επιλογές του δεν αποδείχθηκαν πάντα επιτυχείς. Οι ρυθμίσεις συχνά είναι αποσπασματικές και διάσπαρτες σε διάφορα νομοθετήματα, καθιστώντας έτσι νεφελώδες το τοπίο της αθλητικής δικαιοσύνης.

Η συγκεκριμένη μελέτη επιχειρεί να απαντήσει σε ζητήματα κυρίως πρακτικά, σχετιζόμενα με την επίλυση των αθλητικών διαφορών, πειθαρχικών και οικονομικών.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η εμπορευματοποίηση των αθλημάτων είχε ως άμεσο επακόλουθο την αύξηση των αθλητικών διαφορών με συνέπειες τόσο οικονομικές όσο και κοινωνικές. Η παρέμβαση του νομοθέτη στον χώρο του αθλητισμού είναι αναγκαία, αλλά δυστυχώς οι εκάστοτε επιλογές του δεν αποδείχθηκαν πάντα επιτυχείς. Οι ρυθμίσεις συχνά είναι αποσπασματικές και διάσπαρτες σε διάφορα νομοθετήματα, καθιστώντας έτσι νεφελώδες το τοπίο της αθλητικής δικαιοσύνης. Η συγκεκριμένη μελέτη επιχειρεί να απαντήσει σε ζητήματα κυρίως πρακτικά, σχετιζόμενα με την επίλυση των αθλητικών διαφορών, πειθαρχικών και οικονομικών.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-15-1970-Χ
Book pages: 
140
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-15-1970-Χ
Book pages: 
140
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο