Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72889 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Διοικητική κινδύνων και ασφαλίσεις επιχειρήσεων

Διοικητική κινδύνων και ασφαλίσεις επιχειρήσεων

Κωδικός: 154333

Συγγραφέας: Νεκτάριος, Μιλτιάδης
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
ISBN: 960-351-818-2
Έτος Έκδοσης: 2010
Κωδικός προϊόντος: 154333

Λιανική τιμή:41.53EUR

τιμή bibliopolio.gr 37.38EUR

Έκπτωση: 4.15EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των ασφαλιστικών και οικονομικών σχολών όσο και στα στελέχη επιχειρήσεων και έχει στόχο να τεκμηριώσει την αντίληψη ότι η διοικητική των κινδύνων αποτελεί απαραίτητη επιχειρησιακή διαδικασία για τη διατήρηση ή/και την αύξηση της αξίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Η επιστήμη της διοικητικής των κινδύνων αναλύει τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζεται η αξία μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού από την αποτελεσματική εφαρμογή της ασφάλισης ή της αντιστάθμισης των κινδύνων, καθώς και των άλλων μεθόδων διαχείρισης κινδύνων. Τεκμηριώνεται η άποψη ότι η διοικητική των κινδύνων είναι ευρύτερη έννοια της ασφάλισης και ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναζητούν κάθε φορά τον άριστο συνδυασμό των διαθέσιμων μεθόδων διαχείρισης των κινδύνων, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουν το ειδικό βάρος των ασφαλιστικών εργαλείων.

Το βιβλίο έχει τέσσερις συγκεκριμένους στόχους:
- Να παρουσιάσει τη γενική μεθοδολογία της διοικητικής των κινδύνων και να υπογραμμίσει το γεγονός ότι αυτό το γενικό πλαίσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση όλων των μορφών κινδύνων.
- Να αναλύσει τη βασική δομή και λειτουργία των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και των ασφαλιστικών αγορών και να τεκμηριώσει γιατί τα ασφαλιστήρια έχουν τη συγκεκριμένη μορφή για κάθε ασφαλιστική κάλυψη, καθώς και πώς λειτουργούν οι μηχανισμοί των ασφαλιστικών αγορών.
- Να επικεντρωθεί σε ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων για διαχείριση κινδύνων και ασφάλιση και να περιγράψει με λεπτομέρειες τα ασφαλιστήρια για τα περιουσιακά στοιχεία και τις αστικές ευθύνες των επιχειρήσεων.
- Να ενισχύσει τη δυνατότητα των ενδιαφερομένων να σκέπτονται κριτικά και να αναπτύσσουν δικές τους πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των άπειρων προβλημάτων που προκύπτουν στο πλαίσιο της διαχείρισης των κινδύνων στις σύγχρονως επιχειρήσεις, καθώς και στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις ασφαλίσεις επιχειρήσεων με διεξοδική παρουσίαση των ασφαλιστηρίων περιουσιακών στοιχείων επιχειρήσεων και διακοπής εργασιών, των ασφαλίσεων μεταφορών, των θαλάσσιων ασφαλίσεων, των ασφαλίσεων μεγάλων έργων και των ασφαλίσεων αστικών ευθυνών προς πελάτες, τρίτους και μετόχους.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 154333
ISBN: 960-351-818-2
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Μαΐος
Έτος Έκδοσης: 2010
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 484
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17Νεκτάριος, Μιλτιάδης

Ο Μιλτιάδης Νεκτάριος είναι αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Είναι απόφοιτος του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών πρώην ΑΣΟΕΕ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του πανεπιστημίου TEMPLE Philadelphia USA με ειδίκευση στην ιδιωτική και κοινωνική ασφάλιση και στη δημόσια οικονομική Έχει εργαστεί ως διευθύνων σύμβουλος στη Χρηματιστηριακή Β Ελλάδος 199193 διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής 199399 και διοικητής του ΙΚΑ 19992004 Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος 199396 και πρόεδρος της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών 20002004 Έχει γράψει αρκετά βιβλία Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν τις εξής περιοχές: εφαρμογές της θεωρίας διαχείρισης των κινδύνων σύγκλιση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών αγορών κοινωνική ασφάλιση για συντάξεις συστήματα υπηρεσιών υγείας

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Ασφαλίσεις ζωής και υγείας  Ασφαλιστική μεταρρύθμιση με συναίνεση και διαφάνεια  Εισαγωγή στην ιδιωτική ασφάλιση  Έσοδα επενδύσεων και τιμολογιακή πολιτική ασφαλιστικών επιχειρήσεων  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Ασφάλιση Οικονομική επιχειρήσεων
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Σταμούλη Α.Ε.
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Διοικητική κινδύνων και ασφαλίσεις επιχειρήσεων
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.