Product

Δουλεύοντας με το GEM στον IBM PC

Product

Δουλεύοντας με το MS Project 2003

Δουλεύοντας με το Microsoft Excel

Κωδικός:
116307
Description: 

Το Excel διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες υπολογισμών και άλλων επεξεργασιών, που το καθιστούν εργαλείο ανεκτίμητης αξίας σε όσους ασχολούνται με υπολογισμούς κάθε είδους.
Τα περιεχόμενα του βιβλίου αυτού καλύπτουν σφαιρικά όλες τις δυνατότητες του πακέτου. Η δομή και το μέγεθος του είναι τέτοια, ώστε να αποτελεί ένα πολύ καλό οδηγό χρήσης, για οποιονδήποτε
θέλει να μυηθεί στα μυστικά του. Η ανάπτυξη των θεμάτων γίνεται με βάση μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα παραδείγματα, ώστε να δίνεται όσο το δυνατόν περισσότερος πρακτικός τόνος στα περιεχόμενα του.

29,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Excel διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες υπολογισμών και άλλων επεξεργασιών, που το καθιστούν εργαλείο ανεκτίμητης αξίας σε όσους ασχολούνται με υπολογισμούς κάθε είδους. Τα περιεχόμενα του βιβλίου αυτού καλύπτουν σφαιρικά όλες τις δυνατότητες του πακέτου. Η δομή και το μέγεθος του είναι τέτοια, ώστε να αποτελεί ένα πολύ καλό οδηγό χρήσης, για οποιονδήποτε θέλει να μυηθεί στα μυστικά του. Η ανάπτυξη των θεμάτων γίνεται με βάση μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα παραδείγματα, ώστε να δίνεται όσο το δυνατόν περισσότερος πρακτικός τόνος στα περιεχόμενα του. Μια συλλογή από ενδιαφέρουσες μαθηματικές, στατιστικές, οικονομικολογιστικές εφαρμογές, καθώς και εφαρμογές γραφικών παρουσιάζονται στα τέσσερα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8105-98-6
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8105-98-6
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο