Product

Δράκοι στα βασίλεια των Νάνων

Product

Δράκοι στη χειμωνιάτικη νύχτα

Δράκοι στη φλόγα του καλοκαιριού

Κωδικός:
101360
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το καλοκαίρι έχει έρθει στον Κριν, ένα καλοκαίρι πρωτόγνωρο. Ο ήλιος καίει αμείλικτος, ενώ ακόμη και η νύχτα λίγη ανακούφιση μπορεί να προσφέρει. Εκείνοι που επικοινωνούν με τους θεούς ανησυχούν, καθώς μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τους προσεγγίσουν.

18,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το καλοκαίρι έχει έρθει στον Κριν, ένα καλοκαίρι πρωτόγνωρο. Ο ήλιος καίει αμείλικτος, ενώ ακόμη και η νύχτα λίγη ανακούφιση μπορεί να προσφέρει. Εκείνοι που επικοινωνούν με τους θεούς ανησυχούν, καθώς μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τους προσεγγίσουν. Μέσα στη γενικότερη αναστάτωση, ο Πάλιν Μαζέρ και ο Στιλ Μπράιτμπλεϊντ ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο καθένας τους έχει να δώσει τη δική του μάχη, αλλά, όταν συναντούν μια μυστηριώδη κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του διαβόητου Ρέστλιν Μαζέρ, τα πάντα αλλάζουν. Γρήγορα γίνεται φανερό ότι δεν είναι μόνο οι ζωές τους που κινδυνεύουν. Η μοίρα ολόκληρου του Κριν κρέμεται από μια κλωστή.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-306-451-3
Book pages: 
784
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη της συνεργασία με τον Tracy Hickman, η Margaret Weis έγραψε άλλα δέκα μυθιστορήματα βασισμένα στον κόσμο του Dragonlance, την τετράτομη γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας "Star of the Guardian", ενώ μαζί με το σύζυγό της, Don Perrin, έγραψαν τα "The Doom Brigade", "Knights of the Black Earth", "Robot Blues" και "Hung Out". Μαζί με τον Perrin έγραψαν επίσης το "Brothers in Arms", τη συνέχεια του "The Soulforge" που είχε γράψει παλιότερα η Weis. Πρόσφατα τελείωσε μαζί με τον Hickman μια άλλη τριλογία βασισμένη στον κόσμο του Dragonlance, με τίτλο "The War of Souls". Ζει ευτυχισμένη στο νότιο Ουισκόνσιν, σ' έναν αχυρώνα που έχει μετατρέψει σε σπίτι, παρέα με τους σκύλους, τις γάτες της και πάρα πολλά βιβλία.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-306-451-3
Book pages: 
784
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο