Product

Δράκοι στη φλόγα του καλοκαιριού

Product

Δράκοι στη χειμωνιάτικη νύχτα

Δράκοι στη χειμωνιάτικη νύχτα

Κωδικός:
77624
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι οι δράκοι, τα όργανα της Βασίλισσας του Σκότους, έχουν επιστρέψει. Αλλά εδώ και καιρό οι έχθρες και οι προκαταλήψεις έχουν διχάσει τις φυλές του Κριν. Οι πολεμιστές των ξωτικών και οι ιππότες μαστίζονται από εσωτερικές διαμάχες. Φαίνεται ότι η μάχη έχει χαθεί πριν καλά καλά ξεκινήσει.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι οι δράκοι, τα όργανα της Βασίλισσας του Σκότους, έχουν επιστρέψει. Αλλά εδώ και καιρό οι έχθρες και οι προκαταλήψεις έχουν διχάσει τις φυλές του Κριν. Οι πολεμιστές των ξωτικών και οι ιππότες μαστίζονται από εσωτερικές διαμάχες. Φαίνεται ότι η μάχη έχει χαθεί πριν καλά καλά ξεκινήσει. Οι σύντροφοι έχουν χωριστεί, παρασυρμένοι από τη δίνη του πολέμου. Θα περάσει ένας ολόκληρος χειμώνας προτού ανταμώσουν ξανά - αν ανταμώσουν. Καθώς το σκοτάδι απλώνεται, ένας ατιμασμένος ιππότης, μια κακομαθημένη πριγκίπισσα των ξωτικών και ένα ελαφρόμυαλο κέντερ έχουν απομείνει μόνοι στο χλομό φως του χειμώνα. Απέχουν αρκετά από αυτό που θα λέγαμε ήρωες...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-306-391-6
Book pages: 
512
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη της συνεργασία με τον Tracy Hickman, η Margaret Weis έγραψε άλλα δέκα μυθιστορήματα βασισμένα στον κόσμο του Dragonlance, την τετράτομη γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας "Star of the Guardian", ενώ μαζί με το σύζυγό της, Don Perrin, έγραψαν τα "The Doom Brigade", "Knights of the Black Earth", "Robot Blues" και "Hung Out". Μαζί με τον Perrin έγραψαν επίσης το "Brothers in Arms", τη συνέχεια του "The Soulforge" που είχε γράψει παλιότερα η Weis. Πρόσφατα τελείωσε μαζί με τον Hickman μια άλλη τριλογία βασισμένη στον κόσμο του Dragonlance, με τίτλο "The War of Souls". Ζει ευτυχισμένη στο νότιο Ουισκόνσιν, σ' έναν αχυρώνα που έχει μετατρέψει σε σπίτι, παρέα με τους σκύλους, τις γάτες της και πάρα πολλά βιβλία.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-306-391-6
Book pages: 
512
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο