Product

Δώδεκα θεοί του Ολύμπου

Product

Δώδεκα θεοί τρεις φόνοι

Δώδεκα θεοί του Ολύμπου

Κωδικός:
108329
Manufacturer: 
Description: 

Έχοντας ως θεϊκούς προγόνους τη δολοπλόκα Γαία, τον καχύποπτο Ουρανό, τον αχόρταγο Κρόνο, τους πανίσχυρους Τιτάνες και τους αμείλικτους Εκατόγχειρες γίγαντες, οι θεοί του Ολύμπου κυριαρχούσαν στη φαντασία και στις πράξεις των αρχαίων Ελλήνων.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Έχοντας ως θεϊκούς προγόνους τη δολοπλόκα Γαία, τον καχύποπτο Ουρανό, τον αχόρταγο Κρόνο, τους πανίσχυρους Τιτάνες και τους αμείλικτους Εκατόγχειρες γίγαντες, οι θεοί του Ολύμπου κυριαρχούσαν στη φαντασία και στις πράξεις των αρχαίων Ελλήνων. Διαβάστε για τους παράνομους έρωτες του παντοδύναμου Δία, τις κρίσης θυμού και ζηλοτυπίας της απατημένης ±ρας, τα πονηρά κόλπα του Ερμή, την απαράμιλλη τέχνη του ακούραστου ±φαιστου, τη γενναιότητα της σοφής Αθηνάς, τις ατυχίες του Άρη και της Αφροδίτης, τις περιπέτειες του οινοποιού Διόνυσου, και πολλά άλλα, σ' αυτή τη συναρπαστική διασκευή της ελληνικής μυθολογίας από τη Σύρμω Καπούτση. Εικονογραφεί παραστατικά ο Νέστορας Ξουρής. Το βιβλίο χωρίζεται σε μικρές ενότητες και κάθε ενότητα αποτελεί μια ξεχωριστή ιστορία που είναι ευκολοδιάβαστη ακόμη και στα πολύ μικρά παιδιά.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6638-13-8
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
32χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Σύρμω Καπούτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1996. Εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση και, από το 2001, στη δημόσια.
Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στα Χανιά. Το παιδικό βιβλίο ήταν πάντα μέσα στα ενδιαφέροντά της. Έχει ασχοληθεί με την επιμέλεια παιδικών βιβλίων και διασκεύασε την ελληνική μυθολογία για παιδιά.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6638-13-8
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
32χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο