Product

Είκοσι και ένα σχεδόν ποιήματα

Product

Είκοσι καμένα χρόνια

Είκοσι και κάτι

Κωδικός:
77149
Αuthor: 
Description: 

Η Ηβ Βιτάλι είναι είκοσι τριών ετών και ζει στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή της, πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να 'ναι κάτι σπουδαίο και διαφορετικό. Προς το παρόν, βέβαια, δουλεύει απλώς ως γραμματέας σ' ένα άσχετο και βαρετό περιοδικό για... το ποδήλατο(!), όπου κανείς δεν αναγνωρίζει τις ικανότητές της. Αλλά δεν έχει σημασία. Βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα κι έχει όλο τον καιρό μπροστά της.

5,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ηβ Βιτάλι είναι είκοσι τριών ετών και ζει στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή της, πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να 'ναι κάτι σπουδαίο και διαφορετικό. Προς το παρόν, βέβαια, δουλεύει απλώς ως γραμματέας σ' ένα άσχετο και βαρετό περιοδικό για... το ποδήλατο(!), όπου κανείς δεν αναγνωρίζει τις ικανότητές της. Αλλά δεν έχει σημασία. Βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα κι έχει όλο τον καιρό μπροστά της. Στο μεταξύ, σκοτώνει την ώρα της σερφάροντας στο Ίντερνετ και βγαίνοντας τα βράδια με τη φίλη της την Τάμπιθα, μια αληθινή θεά του σεξ με όλες τις σωστές διασυνδέσεις για τα καλύτερα πάρτι της πόλης. Ωστόσο, κάπου ανάμεσα σε τρελά ξενύχτια, στενάχωρες επισκέψεις στο πατρικό της για το καθιερωμένο κήρυγμα και διάφορους παντελώς ακατάλληλους άντρες, η Ηβ συνειδητοποιεί ότι δεν μπορείς να βρίσκεσαι μονίμως στο ξεκίνημα. Κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσεις παραπέρα. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-620-084-1
Book pages: 
348
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αριέλα Πάπα ζει στη Νέα Υόρκη, το μόνο μέρος του κόσμου όπου θα 'θελε να μείνει, εκτός ίσως από τους λόφους της Τοσκάνης. Εργάζεται ως σεναριογράφος και παραγωγός για το κανάλι Discovery. Το Είκοσι και Κάτι είναι το πρώτο της μυθιστόρημα -το πρώτο από πολλά, όπως ελπίζει- και το εμπνεύστηκε από το διάστημα που εργαζόταν ως βοηθός "γενικών καθηκόντων" στο MTV.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-620-084-1
Book pages: 
348
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο