Product

Εγχειρίδιο επιδημιολογίας

Product

Εγχειρίδιο επιχειρηματικότητας

Εγχειρίδιο επιχειρηματικής γεωργίας

Κωδικός:
116830
Description: 

Καταθέτοντας το απόσταγμα της πλούσιας επαγγελματικής του πορείας στον αγροτικό χώρο, ο συγγραφέας παρουσιάζει στους Έλληνες αγρότες τον πρώτο ολοκληρωμένο πρακτικό οδηγό για τη μετατροπή των αγροτικών τους εκμεταλλεύσεων σε αγροτικές επιχειρήσεις.

11,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καταθέτοντας το απόσταγμα της πλούσιας επαγγελματικής του πορείας στον αγροτικό χώρο, ο συγγραφέας παρουσιάζει στους Έλληνες αγρότες τον πρώτο ολοκληρωμένο πρακτικό οδηγό για τη μετατροπή των αγροτικών τους εκμεταλλεύσεων σε αγροτικές επιχειρήσεις. Σε αυτό το σύγχρονο εγχειρίδιο αναλύονται βήμα προς βήμα τα επιμέρους στάδια ανάληψης επιχειρηματικής δράσης στον αγροτικό τομέα και παρουσιάζεται με απόλυτα κατανοητό τρόπο η ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων, που περιλαμβάνουν τη στρατηγική σκέψη, τη διαχείριση νέας τεχνολογίας και τις σχέσεις με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, προμηθευτές και αγοραστές. Παράλληλα, διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, ο Έλληνας αγρότης θα μάθει πώς να παρακολουθεί με λογιστικές μεθόδους τα οικονομικά του, να υπολογίζει το κόστος των καλλιεργειών του, αλλά και να λαμβάνει οικονομικές ενισχύσεις από τη χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθείστε τη συντεταγμένη πορεία που χαράζει το παρόν εγχειρίδιο και εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα επαγγελματικά εφόδια για τη δημιουργία μιας βιώσιμης αγροτικής επιχείρησης.
Subtitle: 
Πώς να γίνετε επιχειρηματίας αγρότης και πώς να μετατρέψετε την αγροτική σας εκμετάλλευση σε αγροτική επιχείρηση
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-678-3
Book pages: 
180
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Προβατάς είναι οικονομολόγος. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.
Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Διεύθυνση Μελετών και Προγραμματισμού της ΑΤΕ και διετέλεσε σύμβολος πολλών Συνεταιριστικών Οργανώσεων.
Μετά την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εργάστηκε για πέντε χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και ειδικεύτηκε σε θέματα αγροτικής πολιτικής και περιφερειακής ανάπτυξης και πολιτικής.
Από το 1975 και μετά ασχολείται επιστημονικά, κοινωνικά και πολιτικά με τον αγροτικό τομέα και τα προβλήματά του.
Μαζί με άλλους επιστήμονες δημιούργησε το 1997 το Ινστιτούτο Αγροτικών Ερευνών (ΙΑΓΕ), μια αστική μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική εταιρία σκοπός της οποίας είναι η ενημέρωση, πληροφόρηση και η επιστημονική θεμελιωμένη υποστήριξη των αιτημάτων του αγροτικού πληθυσμού.
Ως πρόεδρος του ΙΑΓΕ διετέλεσε εκδότης και διευθυντής των περιοδικών εκδόσεων του Ινστιτούτου "Σύγχρονοι Προβληματισμοί για τον Αγροτικό Τομέα" που σήμερα κυκλοφορεί με τον τίτλο "Γεωργία και διατροφή", "Ελληνική Βοοτροφία" και "Ελληνική πτηνοτροφία".
Την περίοδο 2000-2003, διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Απασχόλησης (ΟΓΕΕΚΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ)- που εποπτεύεται από το Υπουργείο Γεωργίας.
Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών και αρθρογραφεί συχνά στον αθηναϊκό και επαρχιακό ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Subtitle: 
Πώς να γίνετε επιχειρηματίας αγρότης και πώς να μετατρέψετε την αγροτική σας εκμετάλλευση σε αγροτική επιχείρηση
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-678-3
Book pages: 
180
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο