Product

Εισαγωγή στη διοίκηση της παραγωγής

Product

Εισαγωγή στη διοίκηση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Εισαγωγή στη διοίκηση του προϋπολογισμού των επιχειρήσεων

Κωδικός:
91322
Description: 

Σκοπός της ανάπτυξης και εφαρμογής ενός σύγχρονου συστήματος προϋπολογισμού σε μία επιχείρηση, είναι η συμβολή του στην γενικότερη προσπάθεια ορθολογικού management της εταιρείας, δεδομένου ότι ο Προϋπολογισμός αποτελεί θεμελιώδες εργαλείο προγραμματισμού, ελέγχου, διορθωτικής παρέμβασης και απολογιστικής σύγκρισης της δραστηριότητας κάθε οικονομικής μονάδας.

Το παρόν βιβλίο έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση ενός σύγχρονου συστήματος σύνταξης, διοίκησης και παρακολούθησης του Προϋπολογισμού στα πλαίσια των απαιτήσεων μιας σύγχρονης οικονομικής μονάδας.

4,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός της ανάπτυξης και εφαρμογής ενός σύγχρονου συστήματος προϋπολογισμού σε μία επιχείρηση, είναι η συμβολή του στην γενικότερη προσπάθεια ορθολογικού management της εταιρείας, δεδομένου ότι ο Προϋπολογισμός αποτελεί θεμελιώδες εργαλείο προγραμματισμού, ελέγχου, διορθωτικής παρέμβασης και απολογιστικής σύγκρισης της δραστηριότητας κάθε οικονομικής μονάδας. Το παρόν βιβλίο έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση ενός σύγχρονου συστήματος σύνταξης, διοίκησης και παρακολούθησης του Προϋπολογισμού στα πλαίσια των απαιτήσεων μιας σύγχρονης οικονομικής μονάδας. Ως σκοπό έχει την ενίσχυση της πορείας των επιχειρήσεων, μέσα από την παρακολούθηση των οικονομικών τους μεγεθών με προσανατολισμό στη βελτίωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων μέσω και του ελέγχου των εξόδων τους. Το Σύστημα Προϋπολογισμού που παρατίθεται στα επόμενα κεφάλαια προβλέπει: - την οριοθέτηση στόχων και τον καθορισμό των μέσων επίτευξής τους - τη μεθοδολογία σύνταξης, διαχείρισης, παρακολούθησης και αναμόρφωσης του προϋπολογισμού - την προσαρμογή του προϋπολογισμού στη διοίκηση διαδικασιών τον έλεγχο της πορείας των δαπανών και των εσόδων και συνεπώς των οικονομικών αποτελεσμάτων - τη διαχείριση των δαπανών σε αποκεντρωμένη βάση με επιμέρους υπεύθυνους διαχείρισης - τη σύνδεση της υλοποίησης του προϋπολογισμού με την αξιολόγηση της απόδοσης των στελεχών που τον διαχειρίζονται. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Subtitle: 
Κριτική προσέγγιση του συστήματος προϋπολογισμού των ΔΕΚΟ
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-02-1690-8
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Κριτική προσέγγιση του συστήματος προϋπολογισμού των ΔΕΚΟ
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-02-1690-8
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο