Product

Εκατομμυριούχος σε 1 λεπτό

Product

Εκατόν δύο ματς

Εκατομμυριούχος στη στιγμή

Κωδικός:
69678
Αuthor: 
Description: 

Γιατί άλλοι γίνονται εκατομμυριούχοι, ενώ άλλοι μένουν με τ' όνειρο; Οι πλούσιοι δουλεύουν πιο σκληρά; Είναι πιο ευφυείς ή καλύτερα μορφωμένοι; Αυτοί που πέτυχαν λένε πως σκέπτονταν πάντα σαν πλούσιοι. Αλλά πώς εφαρμόζει κανείς αυτή την άποψη στην καθημερινή ζωή, προκειμένου να κερδίσει τα χρήματα που ονειρεύεται;

8,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί άλλοι γίνονται εκατομμυριούχοι, ενώ άλλοι μένουν με τ' όνειρο; Οι πλούσιοι δουλεύουν πιο σκληρά; Είναι πιο ευφυείς ή καλύτερα μορφωμένοι; Αυτοί που πέτυχαν λένε πως σκέπτονταν πάντα σαν πλούσιοι. Αλλά πώς εφαρμόζει κανείς αυτή την άποψη στην καθημερινή ζωή, προκειμένου να κερδίσει τα χρήματα που ονειρεύεται; Αυτό αποκαλύπτει στο βιβλίο, που κρατάτε στα χέρια σας, ο εκατομμυριούχος στο φιλόδοξο νέο, που έρχεται σ' αυτόν γυρεύοντας να βρει το κλειδί της επιτυχίας. Ξαφνικά ο νέος αντιλαμβάνεται γιατί, παρά τις προσπάθειές του, είχε μέχρι σήμερα πενιχρά αποτελέσματα και πώς θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο του εκατομμύριο. Κι εσείς επίσης μπορείτε ν' ακολουθήσετε τον ίδιο δρόμο της πείρας, ανακαλύπτοντας τη μυστική γνώση και τις τεχνικές που ο "Στιγμιαίος Κροίσος" γενναιόδωρα αποκαλύπτει σ' οποιονδήποτε επιθυμεί να μεταβάλει την οικονομική του κατάσταση και να επιτύχει ψυχική ικανοποίηση. Κι αν δεν φιλοδοξείτε να γίνετε εκατομμυριούχος, δεν έχετε παρά να επιλέξετε άλλο στόχο, ας πούμε την αύξηση των ετησίων εσόδων σας, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Ο εκατομμυριούχος Μαρκ Φίσερ έγραψε έναν υπερβολικά ευνόητο οδηγό για οικονομική και προσωπική εξέλιξη, άκρως αποτελεσματικό χάρη στο απέριττο ύφος του. "Ο χρόνος είναι χρήμα": αφιερώνοντας δύο μόλις ώρες σ' αυτό το βιβλίο, θα σας φέρει περισσότερο πλούτο και ευτυχία απ' όσο πιστεύετε.
Subtitle: 
Η αληθινή ιστορία ενός πολυεκατομμυριούχου που αποκαλύπτει πως θα γνωρίσετε τεράστια οικονομική επιτυχία
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-304-000-2
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μάρκ Φίσερ είναι ένας νέος Καναδός εκατομμυριούχος. Έχει επενδύσεις σ' ακίνητη περιουσία και εκδοτικούς οίκους. Έγραψε το βιβλίο "Εκατομμυριούχος στη στιγμή" το οποίου έγινε μπέστ-σέλερ στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Subtitle: 
Η αληθινή ιστορία ενός πολυεκατομμυριούχου που αποκαλύπτει πως θα γνωρίσετε τεράστια οικονομική επιτυχία
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-304-000-2
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο