Product

Εκατό κομμάτια της κρίσης

Product

Εκατό μύθοι του Λαφοντέν με ζώα του βουνού και του κάμπου

Εκατό μπουκάλια στο ράφι

Κωδικός:
86972
Manufacturer: 
Description: 

Όταν είσαι είκοσι χρονών στην Aβάνα, την εποχή της ιδεολογίας και του ένδοξου σοσιαλιστικού οράματος, επιβιώνεις όπως μπορείς: εμπόριο δολαρίων, λαθρεμπόριο πούρων, πολύ σεξ, ρούμι, μουσική και φιέστα. H Aβάνα είναι η πόλη των χιλίων επαγγελμάτων, της ενέργειας και της ζωτικότητας που είναι ικανές να υπερνικήσουν την πολιτική σκλήρυνση και τη φαλλοκρατία.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όταν είσαι είκοσι χρονών στην Aβάνα, την εποχή της ιδεολογίας και του ένδοξου σοσιαλιστικού οράματος, επιβιώνεις όπως μπορείς: εμπόριο δολαρίων, λαθρεμπόριο πούρων, πολύ σεξ, ρούμι, μουσική και φιέστα. H Aβάνα είναι η πόλη των χιλίων επαγγελμάτων, της ενέργειας και της ζωτικότητας που είναι ικανές να υπερνικήσουν την πολιτική σκλήρυνση και τη φαλλοκρατία. Mε οίστρο αφηγηματικό και φρεσκάδα, η Ena Lucia Portela γράφει για δυο αχώριστες φίλες, τελείως διαφορετικές μεταξύ τους γυναίκες που ζουν την πολύχρωμη βουερή και δύσκολη κουβανέζικη ζωή. H μια είναι εκκεντρική, συναισθηματική, γενναιόδωρη και μποέμ -όλα σε βαθμό υπερβολής. H άλλη, καλλιεργημένη και σκληρή, ζει μέσα σε μια τέλεια οργανωμένη βιβλιοθήκη. Γύρω τους ένας ολόκληρος θίασος που συνδέεται με σχέσεις πάθους.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8350-47-6
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Ena Lucia Portela ανήκει στην τελευταία, λαμπρή γενιά των κουβανών συγγραφέων. Tο 1998 τιμήθηκε με το Bραβείο της Ένωσης Συγγραφέων και Kαλλιτεχνών της Kούβας καθώς και με το βραβείο Jean Rulfo για παραμύθια. Ξεχειλίζοντας από φαντασία, με πλούσια λογοτεχνική κουλτούρα και μοναδική γλωσσική εφευρετικότητα και αίσθηση δόμησης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας περίεργος συνδυασμός του Salinger και του Boris Vian.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8350-47-6
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο