Product

Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν

Product

Εκκρεμείς υποθέσεις

Εκκόλαψη, εκκολαπτικές μηχανές, εκκολαπτήρια

Κωδικός:
139738
Description: 

[...] Το βιβλίο χωρίζεται σε έξι κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφεται το αυγό, στο δεύτερο η επώαση, στο τρίτο οι μηχανές, στο τέταρτο τα εκκολαπτήρια, στο πέμπτο οι απολυμάνσεις και στο τελευταίο μέρος ακολουθούν πίνακες, ένα σύντομο λεξικό ορολογίας της αγγλικής γλώσσας και τέλος η βιβλιογραφία. Περιέχει 63 σχήματα και εικόνες, 44 πίνακες, 3 γραφήματα και 254 λέξεις αγγλικής ορολογίας.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

11,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλίο χωρίζεται σε έξι κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφεται το αυγό, στο δεύτερο η επώαση, στο τρίτο οι μηχανές, στο τέταρτο τα εκκολαπτήρια, στο πέμπτο οι απολυμάνσεις και στο τελευταίο μέρος ακολουθούν πίνακες, ένα σύντομο λεξικό ορολογίας της αγγλικής γλώσσας και τέλος η βιβλιογραφία. Περιέχει 63 σχήματα και εικόνες, 44 πίνακες, 3 γραφήματα και 254 λέξεις αγγλικής ορολογίας. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-93-0898-8
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παύλος Α. Τζίμας εργάζεται εδώ και 26 χρόνια στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Ζωικής παραγωγής. Είναι καθηγητής Εφαρμογών και διδάσκει το μάθημα της Πτηνοτροφίας. Είναι πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ. Έχει μεταπτυχιακό στην παραγωγή ζωικών και φυτικών προϊόντων ποιότητας σε μεσογειακό περιβάλλον από το Πανεπιστήμιο του Μπάρι της Ιταλίας και μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων από το ΕΑΠ.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-93-0898-8
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο