Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική
Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που περιγράφονται σε απλά στάδια με φωτογραφίες και σχέδια, αλλά και να τους μεταδώσει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις πρώτες ύλες, τις διαφορετικές μεθόδους παρασκευής, τη σωστή χρήση των σκευών και του εξοπλισμού, την ασφαλή συντήρηση των παρσκευασμάτων. Οι δύσκολες παρασκευές γίνονται εύκολα κατανοητές και πραγματοποιούνται ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία.