Product

Εκτιμήσεις και συμπεράσματα από τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στον 20ό αιώνα, με επίκεντρο την ΕΣΣΔ. Η αντίληψη του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό

Product

Εκτίμηση ακινήτων

Εκτιμήσεις περιφερειακών πινάκων εισροών-εκροών

Κωδικός:
125295
Manufacturer: 
Description: 

[...] Στα πλαίσια του ερευνητικού έργου "Αρχιμήδης" του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΑΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, αντελήφθη η φιλόδοξη προσπάθεια να εκτιμηθούν περιφερειακοί πίνακες εισροών-εκροών, καλύπτοντας την έλλειψη αυτή.

Η προκείμενη μονογραφία απαρτίζεται από δύο κεφάλαια. Στο "πρώτο" αναλύονται εν τάχει τα αφορώντα τους εθνικούς λογαριασμούς και τους πίνακες εισροών-εκροών, καθώς και η μεθοδολογία περιφερειοποίησης του εθνικού πίνακα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στα πλαίσια του ερευνητικού έργου "Αρχιμήδης" του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΑΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, αντελήφθη η φιλόδοξη προσπάθεια να εκτιμηθούν περιφερειακοί πίνακες εισροών-εκροών, καλύπτοντας την έλλειψη αυτή. Η προκείμενη μονογραφία απαρτίζεται από δύο κεφάλαια. Στο "πρώτο" αναλύονται εν τάχει τα αφορώντα τους εθνικούς λογαριασμούς και τους πίνακες εισροών-εκροών, καθώς και η μεθοδολογία περιφερειοποίησης του εθνικού πίνακα. Στο "δεύτερο" παρουσιάζονται οι περιφερειακοί πίνακες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου για τα έτη 1995, 1998 και 2000. Θα είναι μεγάλης σημασίας, αν δημοσιευθούν και οι πίνακες που αφορούν τις υπόλοιπες περιφέρειες για τα αντίστοιχα έτη. Πιστεύω ότι η παρούσα μονογραφία συνιστά ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα σε κάθε απασχολούμενο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα με τη χάραξη περιφερειακής πολιτικής. (Ιωάννης Σακέλλης, από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6619-29-Χ
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6619-29-Χ
Book pages: 
100
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο