Product

Ελλάδα και μειονότητες

Product

Ελλάδα και Ρώμη

Ελλάδα και παγκοσμιοποίηση

Κωδικός:
102658
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί επιστημονική και πολιτική προσέγγιση και ανάλυση της σημερινής, ελληνικής, πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας, των προβλημάτων που υπάρχουν και των προοπτικών που διαμορφώνονται για την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, στο νέο παγκόσμιο πλαίσιο της εποχής μας. Ταυτοχρόνως αποτελεί περιεκτική και επικαιροποιημένη παρουσίαση και ανάλυση της παγκοσμιοποίησης και της συνολικής εξέλιξης που συντελείται σήμερα παγκοσμίως, καθώς και διερεύνηση της προοπτικής που διαμορφώνεται για τον κόσμο.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί επιστημονική και πολιτική προσέγγιση και ανάλυση της σημερινής, ελληνικής, πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας, των προβλημάτων που υπάρχουν και των προοπτικών που διαμορφώνονται για την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, στο νέο παγκόσμιο πλαίσιο της εποχής μας. Ταυτοχρόνως αποτελεί περιεκτική και επικαιροποιημένη παρουσίαση και ανάλυση της παγκοσμιοποίησης και της συνολικής εξέλιξης που συντελείται σήμερα παγκοσμίως, καθώς και διερεύνηση της προοπτικής που διαμορφώνεται για τον κόσμο. Με στόχο τη γνώση και την ουσιαστική συνειδητοποίηση, ο συγγραφέας του εμβαθύνει, αναλύει, επισημαίνει και προειδοποιεί απαντώντας ουσιαστικά και σε βάθος στον προβληματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-490-076-5
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ευστράτιος Β. Αλμπάνης, νομικός, πολιτικός επιστήμονας και διπλωμάτης, γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1947. Έχει εργασθεί ως δικηγόρος και έχει διατελέσει πανεπιστημιακός επιστημονικός βοηθός. Το 1976 εισήλθε στη διπλωματική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και μέχρι το 1986 υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 1986 παραιτήθηκε για λόγους αρχής. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Παγκοσμιοποίηση" (Τροχαλία, 1998), "Παγκόσμιες σχέσεις" (Libro, 2000), "Διεθνής επέμβαση" (Libro, 2001).

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-490-076-5
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο