Product

Ελλάς, θαλασσινός οδηγός: Ιόνιο Πέλαγος, Πελοπόννησος (πλην Ανατολικών ακτών), νότιες και δυτικές ακτές ηπειρωτικής χώρας

Product

Ελλάς, Νέοι προσανατολισμοί σε στιγμές κρίσης

Ελλάς, θαλασσινός οδηγός: Νησιά Βορείου Αιγαίου και νησιά Δωδεκανήσου (πλην Αστυπάλαιας - Σύρνας)

Κωδικός:
135984
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι κατά βάση ένας "Πλοηγός" (άγει, κατευθύνει τον πλου), σε μια μορφή που απλοποιεί την πληροφόρηση των απαραίτητων στοιχείων
- που κάνουν άνετο, ασφαλές και διασκεδαστικό το ταξίδι
- για ασφάλεια, ανεφοδιασμό, επισκευές, διασκέδαση και μέριμνα γενικότερα, στο λιμάνι/όρμο
- για τουρισμό και θαλάσσια σπορ
Βασίζεται στην παρουσίαση των πληροφοριών με εικόνες κατά λόγο και δευτερευόντως με κείμενα συνοπτικής μορφής, κοντά στον τόπο που αφορούν.

89,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι κατά βάση ένας "Πλοηγός" (άγει, κατευθύνει τον πλου), σε μια μορφή που απλοποιεί την πληροφόρηση των απαραίτητων στοιχείων - που κάνουν άνετο, ασφαλές και διασκεδαστικό το ταξίδι - για ασφάλεια, ανεφοδιασμό, επισκευές, διασκέδαση και μέριμνα γενικότερα, στο λιμάνι/όρμο - για τουρισμό και θαλάσσια σπορ Βασίζεται στην παρουσίαση των πληροφοριών με εικόνες κατά λόγο και δευτερευόντως με κείμενα συνοπτικής μορφής, κοντά στον τόπο που αφορούν. Για την δουλειά αυτή, χρησιμοποιήθηκαν ναυτικοί χάρτες της Υδρ. Υπηρεσίας του Π. Ναυτικού, καθώς και λιμενοδείκτες (σχεδιαγράμματα) που έγιναν από τον συγγραφέα. Τα στοιχεία που αναφέρονται πάνω σ' αυτά, είναι πληροφορίες που συνέλεξε ο ίδιος, από ψαράδες (οι περισσότερες), από καπετάνιους τοπικών πλοίων γραμμής, από καπετάνιους σκαφών, από ερασιτέχνες ναυτικούς γενικά, από τις τοπικές αρχές, από την μετάβασή του στους τόπους αυτούς, καθώς και από τη σχετική με τα θέματα αυτά βιβλιογραφία/χάρτες.
Subtitle: 
Χάρτες, λιμάνια, όρμοι - Πληροφορίες εφοδιασμού, τουρισμού
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89742-0-8
Book pages: 
122
Book Dimensions: 
41χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικόλαος Δ. Ηλίας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1941 και μεγάλωσε στη Σάμο, όπου και ασχολήθηκε με τα θαλάσσια σπορ από τα παιδικά του χρόνια. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1962 και υπηρέτησε σαν αξιωματικός και Κυβερνήτης διαφόρων τύπων πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι το 1988. Η εμπειρία και οι θεωρητικές του γνώσεις που απέκτησε σαν Αξιωματικός του Π.Ν. και σαν ιδιοκτήτης σκαφών αναψυχής μεταφέρεται με έναν ιδιαίτερα ουσιαστικό και πρωτότυπο τρόπο στην έκδοση του "Σχοινιά και Κόμποι". Έχει ήδη προηγηθεί, το 1990, το πολύ επιτυχημένο "Αβάκιο προς αποφυγή συγκρούσεων" που εκδόθηκε στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Subtitle: 
Χάρτες, λιμάνια, όρμοι - Πληροφορίες εφοδιασμού, τουρισμού
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89742-0-8
Book pages: 
122
Book Dimensions: 
41χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο