Product

Ελληνικά φτερά στην Κύπρο

Product

Ελληνικά Χριστούγεννα

Ελληνικά φύλα

Κωδικός:
93120
Manufacturer: 
Description: 

Στο βιβλίο μου αυτό αναφέρομαι σε ονόματα Ελληνικών Φύλων, που κατοικούσαν στο μακρινό και νεότερο παρελθόν, σε διάφορες περιόδους στην πατρώα γη τους και σε φύλα επιμειξίας, Ελληνικών και άλλων φυλών ανά την υφήλιο.
Αναφέρομαι στις εκτάσεις που κατοικούσαν, στις χρονολογίες που γινόταν η μετοίκηση και στις ονομασίες που έφεραν τα διάφορα Ελληνικά φύλα επιμειξίας.

19,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο μου αυτό αναφέρομαι σε ονόματα Ελληνικών Φύλων, που κατοικούσαν στο μακρινό και νεότερο παρελθόν, σε διάφορες περιόδους στην πατρώα γη τους και σε φύλα επιμειξίας, Ελληνικών και άλλων φυλών ανά την υφήλιο. Αναφέρομαι στις εκτάσεις που κατοικούσαν, στις χρονολογίες που γινόταν η μετοίκηση και στις ονομασίες που έφεραν τα διάφορα Ελληνικά φύλα επιμειξίας. Ταξιδεύοντας στο χρόνο-χώρο στην έκταση της Αιγηίδας και στις γύρω από αυτήν εκτάσεις της πατρώας γης των Ελλήνων, καταγράφω τις ονομασίες διαφόρων Ελληνικών φύλων, στις εκτάσεις όπου κατοικούσαν κατά διάφορες περιόδους. Προσδιορίζω το γένος ή τα γένη απ' όπου προέρχονταν κάθε φύλο, το χρόνο μετοίκησης και εγκατάστασής τους στις νέες εκτάσεις, το χρόνο επιμειξίας και το χρόνο ονομασίας του νέου ονόματός τους. Αναφέρομαι σε μεταναστεύσεις Ελλήνων σε άλλες μακρινές χώρες ηπείρων, μακριά από την πατρώα γη τους, στη Βόρεια Ευρώπη, στην Αμερική, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Αφρική, σε νησιά του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, του Ινδικού Ωκεανού. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Αμιγή και φύλα επιμειξίας ανά την οικουμένη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-385-305-4
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αμιγή και φύλα επιμειξίας ανά την οικουμένη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-385-305-4
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο