Product

Ελληνο-γαλλο-αγγλική εμπορική και τραπεζική αλληλογραφία

Product

Ελληνο-Γερμανικό και Γερμανο-Ελληνικό λεξικό ιατρικών όρων

Ελληνο-Γερμανικό και Γερμανο-Ελληνικό λεξικό ιατρικών όρων

Κωδικός:
111220
0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-399-437-5
Book pages: 
370
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Αθ. Καλαϊτζής είναι Επίκουρος Καθηγητής Ουρολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής τo 1987 από την Ιατρική Σχολή του Ελευθέριου Πανεπιστημίου του Βερολίνου (FU-Berlin). Το 1996 ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ουρολογία μετά από 5ετή εκπαίδευση στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομειακά Ιδρύματα, Rudolf Virchow και Charite του Βερολίνου. Ακολούθησε 4ετής πλήρης απασχόληση σαν Επιμελητής Β' στο νοσοκομείο Augusta Victoria του Βερολίνου.
Εκπόνησε διδακτορική διατριβή με τίτλο "Η σημασία του ετερόπλευρου νεφρού στην επιμονή της νεφραγγειακής υπέρτασης- Πειραματικές μελέτες επί του ισοζυγίου νατρίου, του συστήματος των εικοσανοειδών και της σημασίας των νεφρικών νεύρων".
Μετά από την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας σαν Ουρολόγος το έτος 2000 και την υπηρεσία υπαίθρου το 2001 διορίστηκε σαν Επιμελητής Β΄ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Το 2003 κρίθηκε στην βαθμίδα του Λέκτορα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το 2008 στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή.
Πέραν της αναφερόμενης εκπαίδευσης μετεκπαιδεύτηκε στην Ενδοουρολογία, Εξωσωματική Λιθοτριψία, Διουρηθρικές Τεχνικές, Λαπαροσκοπικές Τεχνικές, όπως επίσης και στην Ιατρική Ηθική και Δεοντολογία. Το εκπαιδευτικό του έργο περιλαμβάνει σε προπτυχιακό επίπεδο την εκπαίδευση των φοιτητών στην Ουρολογία και σε μεταπτυχιακό επίπεδο την εκπαίδευση ειδικευόμενων ουρολόγων και ουρολόγων του μεταπτυχιακού προγράμματος "Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στην Ενδοουρολογία", το οποίο παρέχεται από την Ουρολογική Κλινική του ΔΠΘ. Έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια και έχει προσκληθεί πολλάκις ως χειρουργός για επίδειξη χειρουργικών τεχνικών (επεμβάσεις live).
Παρουσιάζει σημαντικό συγγραφικό και ερευνητικό έργο με πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή περιοδικά και ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Πέραν τούτων μετέφρασε στα Ελληνικά και επιμελήθηκε το βιβλίο του R. Hohenfellner "Ausgewahlte Op-Techniken, συνέγραψε κεφάλαια σε ελληνικά και ξένα ουρολογικά εκπαιδευτικά βιβλία και εξέδωσε εκπαιδευτικό CD εκμάθησης Διουρηθρικών Χειρουργικών Τεχνικών.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-399-437-5
Book pages: 
370
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο